21 sept. 2010

Ponta, isteric: Meritam sa fim condusi de hoti

Scandalul Roberta Anastase - Victor Ponta care a evoluat pe parcursul zilei de marti de la insulte la acuzatii penale si mediatizarea acestuia l-au adus in pragul isteriei pe seful PSD care a tinut sa intervina intr-o emisiune televizata pentru a declara sus si tare ca "meritam sa fim condusi de hoti".

De ce? Pentru ca posturile de stiri toaca mailul primit de Roberta Anastase, care, potrivit dansei, ar demonstra incercarea PSD de a-si vinde voturile la Legea pensiilor, in loc sa discute despre soarta pensionarilor si frauda din Parlament de care se face vinovata Puterea.

Intr-o interventie telefonica la "Ora de foc" de la Realitatea TV, Ponta a vituperat ca mass-media "nu discuta despre hotul prins, Roberta Anastase", ci despre o "petarda" aruncata de aceasta cu "tupeu" si "nesimtire" ca sa se apere dupa ce a fraudat votul la o lege esentiala in Parlament.

"Orice discutie serioasa pe legea pensiilor si frauda nu mai e importanta. Importanta e ca o domnisoara prinsa la furat a iesit si a zis ca si altii sunt vinovati (...) O tara incapabila sa discute de fondul problemei (Legea pensiilor - n.red.) isi merita conducatorii hoti", a rostit raspicat Victor Ponta, lansand acuzatii la adresa televiziunilor de stiri care toata seara au tocat mailul buclucas primit de presedintele Camerei Deputatilor.

Liderul PSD sustine ca s-a saturat sa se justifice de fiecare data cand e prinsa Roberta Anastase la furat si incepe sa lanseze si ea acuzatii. 
 
Dragi cititori, credeți că domnul Ponta nu este luat în seama atât cât merită, de ce oare?

5 comentarii:

  1. micul trompa se transforma incet intr-un jioana II penibil si cu capul plin de idiotenii...de fapt micul sarpe cu clopotei nu e decat o clona jenanta a lui jioana, creata sub microscopul neocomunist al hoitului iliestian, deci sa nu asteptam prea multe, vorbesc altii cu gura aia lui proasta...nu mai face un meci de fotbal cu amicii lui dand afara elevi de la lectiile de sport?
    la mine pe blog Trec in revista marile ralizari ale socialismului cu fata bovina romanesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e luat in seama pentru ca el provoaca discutiile care nu sunt pe fond. Pentru el, fondul e ca a fraudat Anastase (chestie care e foarte grava si s-a produs din motive usor de inteles, dar nu sunt neaparat circumstante atenuante) insa fondul e legea! Si daca ei vor bani ca sa voteze legea sau sa iasa din sala, sau daca vor sa dezbata despre cvorum, din sntie imagini de la tv, pentru ca nu erau in sala, ei sunt primii care nu au o logica. Adica ei sunt incoerenti si nu-i itnereseaza, ceilalti fac o lege a pensiilor despre care cred ca e buna, singura contrargumentare si anume punctul de pensie pe care il opozotia il vrea mai sus, este nesustenabil, rezulta, au fraudat trecerea legii fara mustrari de constiinta pentru ca legea e buna. ceea ce e cu adevarat relevant. iar dac anu e buna, sa vina ponta sa ne spune de ce nu e buna, nu c a fost votata in ilegalitate. din partea mea, sa treaca prin aprobare tacita, desi nu poate ca e lege organica, tot aia e cata vreme legea e buna, iar asta e esenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe, dobitocul Guevarist afirma cumva, implicit, ca si el e condus de hoti, in partidul pe care il conduce? Enfin, un PSD-ist recunoaste evidenta faptelor. Il felicit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Victor Poanta e un maimutoi de procuror comunist hot si corupt un adevarat utecist demagog.Minte de ingheta apele uitand ca PSD a fraudat votul prin Mircea Geona la demiterea guvernului Boc

    RăspundețiȘtergere