9 aug. 2010

Abandonati Pamantul sau veti disparea!

E momentul ca omenirea sa abandoneze Pamantul, pentru a evita extinctia, sustine cel mai cunoscut fizician al lumii, profesorul Stephen Hawking.

Intr-un interviu citat de FOX News, Stephen Hawking a avertizat ca viitorul omenirii este in spatiul extraterestru.

"Va fi destul de dificil sa evitam dezastrul pe planeta Pamant in urmatorii cateva sute de ani, ca sa nu mai vorbim de mii sau milioane de ani. Rasa umana nu ar trebui sa-si tina toate ouale intr-un singur cos sau pe o singura planeta", a spus el.

"Vad pericole mari pentru rasa umana. Au fost ocazii in trecut cand supravietuirea sa a fost o chestiune de fractiune de secunda. Criza rachetelor din Cuba din 1963 a fost una din acestea. Frecventa unor ocazii similare va creste in viitor.

Dar eu sunt un optimist. Daca putem evita dezastrul in urmatorii doua sute de ani, specia noastra ar trebui sa fie in siguranta, pe masura ce ne vom imprastia in spatiu", a continuat expertul.

Hawking nu se exprima pentru prima data cu privire la viitorul umanitatii. In aprilie, el a avertizat cu privire la contactul cu extraterestrii - cum este absolut sigur ca acestia exista, i-a sfatuit pe pamanteni sa evite cu orice chip contactul cu ei. Ziare.com

2 comentarii:

  1. eu mi-am luat deja bilet spre planeta nibiru...sper ca toti mojicii si mitocanii sa ramana in romania...serios vorbind, ne trebuiesc vreo 500 de ani zic eu pana colonizam alte planete, la ritmul cu care ne "apropiem" de marte...nu exista vointa si nici bani...ne omoram aici pe planeta asta poluata in numele unor ideologii desarte...

    la mine pe blog Chucky Antonescu e manios ca i s-a taiat salariul nesimtit dar nu e manios ca da pe la serviciu din an in pasti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rasa umana este foarte adaptabila la conditii ostile insa este vulnerabila la prostie is ignoranta.
    Daca omenirea reuseste sa scada nivelul acestor doi factori, pentru ca de eliminat este imposibil, atunci nu v-om avea probleme prea mari.

    Sa ajungem sa colonizam o alta planeta este inca o misiune grea de realizat dar sunt sigur ca este una inevitabila. De ar fi dupa mine as coloniza o planeta in cadrul unui program secret si ascuns fata de masa populatiei si as coloniza respectiva planeta cu oameni de stiinta, artisti exceptionali si cetateni exemplari, si asta pentru a forma o societate moderna civilizata, lipsita de factorii negativi din societatile de pe pamant.

    RăspundețiȘtergere