7 feb. 2011

Mihaela Popa: USL ar putea insemna cat de curand "Unde Sunt Liberalii?"

Presedintele PD-L Iasi, senatorul Mihaela Popa, a sustinut luni ca masurile de relansare a economiei trebuie sprijinite de "cei care cred in competenta, in creativitate si in initiativa privata, ele reprezentand de altfel adevaratele valori ale dreptei", intrebandu-se "unde sunt liberalii".
"Unde Sunt Liberalii care ar trebui sa sustina alaturi de noi aceste valori, sa sustina IMM -urile, progresul, competitivitatea, tinerii, libertatea de exprimare si nu in ultimul rand reforma si modernizarea statului de drept? Cu siguranta ei nu se regasesc alaturi de cei care in perioada 2000 - 2004 limitau libertatea de exprimare prin controlul aparitiilor TV, nici alaturi de mostenitorii matusii Tamara si in niciun caz alaturi de cei care au confiscat revolutia si Piata Universitatii.

Adevaratii liberali trebuie sa sustina valorile dreptei si principiile liberale. Adevaratii liberali trebuie sa vina alaturi de noi sa sustina masurile Guvernului de relansare a economiei, nu sa stea ascunsi in USL pentru ca USL ar putea insemna cat de curand Unde Sunt Liberalii?", a afirmat senatorul PD-L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu