10 iun. 2010

Un deputat PD-L a renuntat la telefonul si masina de serviciu: Asteptam mai multi sa-i urmeze exemplul.

Deputatul PD-L de Suceava Ioan Balan a returnat Camerei Deputatilor toate bunurile de care beneficia, prin lege, ca parlamentar.

Balan a renuntat la masina, telefon mobil, copiator si tichete de tren, declarand ca parlamentarii trebuie sa fie solidari cu cei care vor fi afectati de masurile de austeritate care urmeaza a fi luate in perioada imediat urmatoare.

"Este corect sa facem cate un gest, in acest sens, fiecare dintre noi, si aici ma refer la parlamentari, la cei care pot, ca sa aratam ca participam intr-un fel sau altul la aceste reduceri de cheltuieli", a afirmat Balan, pentru Ziare.com.

"'Daca tot declaram zilnic ca suntem solidari cu cetatenii, cred ca fiecare dintre parlamentari ar trebui sa faca un gest, nu neaparat la modul in care l-am facut eu, pentru ca poate altii au nevoie mai mare de masina sau de alte bunuri date cu drept de folosinta cabinetelor parlamentare, ci poate isi reduc unele sume la cheltuieli. Cred ca o masura ca aceasta ar veni sa imbunatateasca imaginea fiecarui parlamenter", a mai afirmat acesta.

Conform declaratiei de avere
Balan acesta are si alte venituri, care provin din activitatea de jurist.

Alexandra Ion,
colaborator Ziare.com

Un comentariu:

  1. un gest frumos dar cam inutil...va fi singurul parlamentar caruia ii pasa...

    ai auzit ce i s-a intamplat lui ilici la bookfest? mai multe detalii la mine pe blog...

    RăspundețiȘtergere