12 ian. 2011

Dan Voiculescu, presedintele Romaniei!

V-au trecut fiorii, v-a lovit greata sau v-a sufocat rasul cand ati citit titlul? Ei bine, sa vedem ce-o sa ne treaca/loveasca/sufoce daca aceasta ipoteza, deloc fantezista de-acum, gratie lui Crin Antonescu, va deveni realitate.

Caci ea isi are originea intr-un detaliu al protocolului Aliantei PNL-PC. "In cazul in care unul dintre partidele membre ale Aliantei va promova un membru al sau in functia de presedinte al Romaniei, alianta va intreprinde toate demersurile necesare pentru ca celalalt partid sa obtina functia de presedinte al Senatului", se arata la punctul 9.9 al protocolului.

Atat doar ca, dupa cum remarca Evenimentul Zilei, acest paragraf nu apare la capitolul care prevede impartirea functiilor dupa alegerile parlamentare din 2012, ci la capitolul "Dispozitii finale si tranzitorii", ceea ce inseamna ca poate fi valabil inca de pe acum.

In plus, "va promova" inseamna ca membrul cu pricina trebuie sa devina efectiv presedinte sau este suficient sa devina prezidentiabilul aliantei la functia de presedinte? Cat de mare e diavolul care se ascunde in acest detaliu al protocolului? Un diavol cat Dan Voiculescu suit in cea mai inalta functie din stat?

Se pare ca da, daca Mircea Geoana va fi inlocuit, iar Traian Basescu va fi suspendat. Caci Victor Ponta il uraste atat de tare pe Mircea Geoana si isi doreste atat de tare Antenele incat ar fi dispus sa faca acest joc, iar Crin Antonescu este, la randul sau, atat de disperat sa ajunga in cele din urma pe scaunul de la Cotroceni incat este dispus sa-si paveze drumul pana acolo cu cadvrele tuturor principiilor pe care le-a rostit vreodata.

Cat despre Dan Voiculescu, in sfarsit intelegem adevarata sa ambitie. Nu doar sa-si vada nestingherit de afacerile pe seama banului public. Nu doar sa se razbune pe Traian Basescu pentru indigestiile cauzate in ultimii ani, caci mai mult n-a patit. Nu, Dan Voiculescu se viseaza al doilea in stat si, cu putin noroc, chiar primul, cu tot cu procentele sale confidentiale, cu tot cu popularitatea sa de "si altii".

Si lucreaza la acest proiect nu doar noua alianta cu liberalii, nu doar Antenele, ci si Realitatea TV care, intr-un sondaj comandat unui institut de care n-a auzit decat SOV, il plaseaza pe Dan Voiculescu la doar un punct procentual in urma lui Traian Basescu, in topul popularitatii.

In spatele unui protocol menit sa salveze pasamite Romania sta germenele victoriei finale a Securitatii asupra acestei tari ramase sub blestemul ei. Este adevarat ca Traian Basescu a fost si el suspectat de colaborare cu Securitatea, insa, vorba Adrianei Saftoiu, nimeni n-a vazut niciodata un act de adeziune semnat de actualul presedinte. Colaborarea sa este la fel de probabila cum este si colaborarea lui Crin Antonescu, adica la nivel de simpla speculatie. In plus, Traian Basescu, cu toata aceasta suspiciune, are in spate un dublu masiv vot popular.

Dan Voiculescu, in schimb, este un securist dovedit. Are certificat de politie politica de la CNSAS, confirmat de instanta. "Felix" a distrus CNSAS, dar n-a scapat de stampila de imbogatit cu banii Securitatii.

In plus nu a fost votat de nimeni, niciodata, in nicio functie. Peste tot a ajuns la adapostul listei de partid, si nici macar a propriului partid, ci a locomotivei de care s-a agatat si pe care n-a ezistat s-o tradeze la prima oportunitate.

Dupa ce ne-a livrat pe tava marii securisti ai neamului, Mona Musca si Carol Sebastian, singurii care au disparut din viata publica din cauza acestei erori din trecut, Securitatea se pregateste pentru lovitura suprema. Nici nu vrea sa ma gandesc ce "reforma" ar face Dan Voiculescu cu serviciile secrete in timpul lunii de interimat la Cotroceni. Sau cu ce voiosie va da navala in documentele secrete pentru uzul exclusiv al CSAT. sursa: ziare.com

Un comentariu:

  1. piei drace in pustie...hai ca mi-ai dat un atac de acord cu vestea asta:):):) e de speriat sa stii ca o asfel de curva politica ar putea ajunge presedintele unei republici bananiere romanesti...

    la mine pe blog Din mocirla imputzita a dejectiilor fostilor comunisti, securisti, turnatori, nomenclaturisti, chiulangii, etc, renaste Alianta "Un Cur Largit - 3 Partide Impotriva Romaniei - Reloaded", recte PSD/PNL/PC/PCR

    RăspundețiȘtergere