8 mar. 2011

Crin Antonescu, mai absent din Parlament decat arestatul Catalin Voicu

Prezidentiabilul USL, Crin Antonescu, este pe primul loc in topul absentilor din Senat, de la preluarea mandatului in 2008 si pana in prezent, el depasindu-l la numarul de absente inclusiv pe senatorul PSD Catalin Voicu, aflat de apoape un an de zile in inchisoare.
Situatia prezentei alesilor neamului in Parlament este tinuta la zi de Institutul pentru Politici Publice.

Conform site-ului alesiivoteaza.ro, liderul PNL Crin Antonescu a inregistrat in perioada mentionata o prezenta de numai 1,5% la lucrarile Senatului.

Pe locul urmator in topul absentilor figureaza senatorul PSD Catalin Voicu, aflat in arest din martie 2010. Acesta are o prezenta la lucrarile Senatului de 2,9%.

In clasament urmeaza democrat-liberalul Mihai Stanisoara, cu o prezenta de 8,1% si vicepresedintele conservator al Senatului Dan Voiculescu, cu o prezenta de 8,5%.

La Camera Deputatilor, procentul prezentei la lucrari este mult mai bun decat cel de la Senat, toti deputatii inregistrand prezente de peste 18%.

Pe primul loc in clasamentul absentilor este Elena Udrea, cu o prezenta de numai 18,5% la lucrari, aceasta avand totusi scuza ca este si ministru in Cabinetul Boc. Elena Udrea este urmata de colega de partid Monica Iacob Ridzi, cu o prezenta de 21,7%, social-democratul Doru Frunzulica, 23,7% si liderul UDMR, ministrul Culturii Kelemen Hunor, cu 24,4 %.

Pe site pot fi gasite si topurile celor mai constinciosi senatori si deputati, toate clasamentele fiind actualizate in functie de datele oficiale ale celor doua camere parlamentare.

4 comentarii:

 1. si canalia asta se plange ca nu e de acord cu noul cod al muncii...doar puturosii, chiulangii si incompetentii se tem de munca...

  la mine pe blog, discutam cum Lupta impotriva coruptiei a esuat lamentabil in PDL...

  RăspundețiȘtergere
 2. te astept la mine pe blog unde discutam esecul motiunii de rahat a USL...

  RăspundețiȘtergere
 3. la mine pe blog Euro-antropulogu' Adrian Severin, cu ambele maini ar fi apucat 100 000 de euro mita in numele socialismului european cu fata bovina!!!!

  RăspundețiȘtergere