11 iun. 2010

Ponta: Ma uimeste ce prostii poate sa spuna Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca, daca a-i apara pe militarii, magistratii sau diplomatii care au muncit cinstit o viata intreaga inseamna sa fii "baron al pensiilor nesimtite sau de lux", atunci este mandru ca este baron. Ponta a pledat inca o data pentru impozitarea diferentiata a pensiilor, in cadrul unei declaratii de presa sustinute vineri, la Bistrita.
"L-am auzit pe Boc ca eu sunt baronul pensiilor de lux sau al pensiilor nesimtite, nu am inteles exact. Ma uimeste ce prostii poate sa spuna, dupa ce m-a numit procuror comunist, cand eu aveam doar 17 ani. Nu mi-e foarte clar daca sunt pensionar sau baron. Da, consideram neconstitutional si o nesimtire din partea lui Boc sa taie pensiile militarilor", a declarat Ponta, citat Mediafax.

"Sunt militari care au iesit la pensie nu pentru ca au fost ei nesimtiti, ci pentru ca noi, statul roman le-am cerut sa iasa la pensie pentru a ne putea adapta la cerintele NATO. Noi le-am cerut magistratilor sa iasa la pensie, noi le-am cerut diplomatilor sa ne reprezinte tara si politistilor sa ne apere", a afirmat Victor Ponta.

"Pentru cei care au minte sa inteleaga, nu pentru domnul Boc, vreau sa spun ca in perioada de criza, in care bugetul nu-si permite sa suporte cuantumul unor pensii mai mari, solutia corecta si constitutionala este o perioada de impozitare diferentiata. Practic, la bugetul asigurarilor sociale raman mai multi bani", a mai spus liderul PSD.

Intentia PSD de a contesta la Curtea Constitutionala legea care prevede eliminarea pensiilor de lux si recalcularea pensiilor speciale, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea, denota ca liderul PSD, Victor Ponta, isi reconfirma statutul de "baron al pensiilor de lux", a afirmat, vineri, premierul Boc. Ziare.com

Acum,...... parca stimabilul, nu ar spune numai prosti în fiecare zi.

3 comentarii:

  1. Desi nu sunt un simpatizant al PDL, dimpotriva sunt chiar un adversar in acceptiunea civizilata a termenului, am cateva motive pentru care sper ca motiunea de cenzura nu va fi votata marti in Parlament.

    http://danpatrascu.eu/2010/06/12/pe-scurt-despre-mo%c8%9biunea-de-cenzura/

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl Ponta se dovedeste a fi un real Iliescu junior, bine ca nu mai avem mineri atat de multi.

    RăspundețiȘtergere
  3. @razvan
    după mine d-l Ponta este cel mai promițător Demagog al timpurilor noastre, nu?

    RăspundețiȘtergere