25 sept. 2010

Geoana: Rivalitatea dintre PSD si PNL trebuie pusa la congelator

Mircea Geoana, presedintele Senatului, a declarat ca PSD si PNL trebuie sa puna "la congelator" rivalitatile, pentru moment, in conditiile in care obiectivul principal este daramarea Guvernului Boc.

Geoana a precizat ca intelege "obsesia" liberalilor in ceea ce priveste PSD, care este un partid mare si, momentan, partidul numarul unu in sondaje, dar si "germenul de rivalitate pentru ce va sa fie dupa alegerile viitoare". Liderul PSD a pus insa accentul pe unitate, in lupta cu Guvernul.

"Va fi o bataie intre stanga si dreapta, intre PSD si PNL, pentru urmatorii 20 de ani. (...) Eu cred ca orice rivalitate intre PSD si PNL trebuie, pentru moment pusa in congelator, va avea timp sa se dezvolte", a spus Mircea Geoana, la Realitatea TV.
Demnitar Demagog: Îl rog pe dl. Jeoana, împreună cu "rivalitatea" sa mai bage pe cineva la congelator, ar putea sa-i bage și pe stimabili Ilici, Hrebe..., Crina și Nastasian, sa vedem ce pot face toți aceștia împreună cu "rivalitatea" la congelator, voi ce părere aveți, pe cine ar mai putea Jeoana sa bage la congelator?

Sursa foto: www.tykryt.com

Un comentariu:

  1. magarul fricos de jioana, bicuit la fund cu flacara violeta trebuia sa isi dea demisia de onoare din toate functiile posibile si sa se retraga la pepenaria din dabuleni, nu sa ne faca capul mare cu tampeniile lui idioate...

    la mine pe blog Iranienii cei cu frica de Allah si neiubitori de arme nucleare au fost infectati de evrei cu un virus sionist?!?!?

    RăspundețiȘtergere