13 sept. 2010

Ponta: Basescu ar trebui sa stea in aceeasi celula cu domnul Vintu..Videanu: Ponta e inca un copil care se joaca in recreatie

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat arestarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu spunand ca, din punct de vedere politic, acesta ar trebui sa ramana in arest si impreuna cu acesta in celula ar trebui sa stea si presedintele Traian Basescu.

Liderul PSD a fost intrebat cum comenteaza arestarea lui Vintu.

"Strict juridic, nu pot sa comentez pentru ca nu stiu ce e in acel dosar. Strict politic, daca ma intrebati pe mine, nu cred ca domnul Vintu ar trebui eliberat, cred ca domnul Basescu ar trebui sa stea in aceeasi celula cu domnul Vintu.

Au foarte multe lucruri sa-si spuna, se cunosc foarte bine, de foarte mult timp, si cred ca pentru Romania ar fi o perioada buna de timp in care cei doi ar sta impreuna, iar noi am putea sa scoatem Romania din criza", a raspuns Ponta. 
 
Videanu a fost rugat sa comenteze afirmatia lui Victor Ponta "au plecat hotii si au venit prostii", facuta cu ocazia remanierii Guvernului, Videanu a replicat la fel de dur: "La imaturitatea unui individ ca Ponta, e inca un copil care se joaca in recreatie. Nu realizeaza ca e presedintele unui partid si nici partidul nu cred ca-si da seama ca il are pe Ponta presedinte".
 
Facem un exercițiu de imaginație, dumneavoastră dragi cititori, unde-l vedeți pe d-l Ponta, in recreatie sau in alta parte?

3 comentarii:

  1. pe trompa il vad adanc intre hemoroizii lui ilici si in preputul lui nastase...cam pe acolo si atat...atat il duce si capul, ce sa ii faci?

    la mine pe blog despre inlocuirea "justitiei" romane cu un mecanism de control european...

    RăspundețiȘtergere
  2. Victor Ponta e un maimutoi de procuror comunist hot si corupt

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe blogul lui Poanta nu exista cometatori inteligenti ci numai comunisti,securisti si bolsevici hoti si coruptii .Oamenii inteligentii si adepti ai democratiei se uita intotdeauna pe B1 tv

    RăspundețiȘtergere