23 feb. 2011

Antonescu: Geoană rămâne un demagog, dar unul mai puţin periculos decât Băsescu

"Este un demagog mai puţin periculos decât cel mai mare demagog care este Traian Băsescu şi, din acest punct de vedere, nu am nici de retractat nimic şi nici vreun dubiu în legătură cu opţiunea mea. Mircea Geoană este un om politic care are la activ nişte promisiuni de politică neonorate", a declarat Crin Antonescu.

"Se recunoaste astfel de presedinte si partidul sau ca Boc si Guvernul pe care-l conduce au esuat din toate punctele de vedere, ca bilantul lor este catastrofal si falimentar, iar in urma acestei recunoasteri sa cauta o alta formula. Daca este adevarat ca Basescu cauta un premier prin oras, asta inseamna recunoasterea unui fapt pe care noi il spunem de multa vreme, si anume ca PD-L nu are oameni capabili sa-si asume responsabilitatea guvernarii.

Totusi, Basescu si partidul sau doresc sa se bucure in continuare de controlul banului public si al tuturor functiilor publice, dar in acelasi timp sa nu isi mai asume nicio responsabilitate. Basescu vrea un premier independent, pe numele caruia sa vina nota de plata a tuturor nenorocirilor pe care le-a produs actuala guvernare"

Eu consider că stimabilul Antonescu este de departe unul dintre cei mai mari demagogi, greu de întrecut de oricare alt politician român. Exemplele pot fi mult mai multe în cazul său.

3 comentarii:

  1. spune asta o canalie despre o alta canalie...

    la mine pe blog Si revolutia libiana are "teroristii" ei!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vechea vorba romaneasca : "cine spune, ala e" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.incont.ro/it-c/mubarak-dat-jos-de-facebook-si-twitter-ce-rol-au-jucat-retelele-de-socializare-in-demisia-presedintelui.html
    12 februarie 2011 | 156 vizualizari | autor: incont.ro
    Mubarak, dat jos de Facebook si Twitter! Ce rol au jucat retelele de socializare in demisia presedintelui egiptean?
    Imediat dupa anuntul potrivit caruia presedintele egiptean Hosni Mubarak a cedat puterea armatei, analistii, dar si o parte dintre protestatrii din Egipt, s-au grabit sa afirme ca schimbarea s-a facut cu ajutorul retelelor de socializare de pe internet. Si asta, in ciuda faptului ca Mubarak a decis sa taie accesul egiptenilor la internet.

    http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/02/12/image_galleries/9724/mubarak-dat-jos-de-facebook-si-twitter-ce-rol-au-jucat-retelele-de-socializare-in-demisia-presedintelui_size1.jpg
    Analiastii sustin ca retelele de socializare caFacebook sau Twitter au jucat un rol crucial in debarcarea lui Mubarak de la conducerea Egiptului, retelele de socializare fiind folosite drept instrument pentru cei care l-au criticat pe dictator.

    Inclusiv presedintele american Barack Obama a recunoscut rolul retelelor online, explicand ca protestatarii de la Cairo si-au folosit “creativitatea, talentul si tehnologia, cerand un guvern care sa le reprezinte sperantele si nu temerile”.

    “Cred cu tarie ca Mubarak nu ar fi parasit puterea in acest moment daca nu existau mesajele de pe retelele de socializare”, explica analistul americanBrad Shimmin. “Regimul a vrut sa-i tina pe protestatari la distanta de internet, dar nu a reusit, si tocmai de aceea Mubarak a simtit ca nu are alta varianta decat sa se retraga”.

    Primul lucru pe care l-au facut egiptenii care au vrut plecarea lui Mubarak a fost sa se indrepte catre retelele de socializare, desi, intr-un acces de disperare, regimul a taiat accesul la internet.

    Modelul pare sa fi fost impumutat de la insusi presedintele american, care a folosit din plin retele ca Facebook, YouTube sau Twitter in campania electrorala. Si a reusit.

    RăspundețiȘtergere