24 nov. 2009

Politicienii confirma boala de care sufera - dispretul fata de romani

Traian Basescu a declarat ca prin negocierile purtate in ultimele zile de partidele politice acestea demonstreaza "dispretul fata de romani", negociind voturile lor pentru a-si obtine privilegii, in conditiile in care nu dispun de fapt de ele.

Seful statului s-a aratat optimist in privinta dorintei poporului roman de a sprijini reformarea statului. "Este clar ca romanii au hotarat sa se implice in reformarea statului si a clasei politice. Semnalul primit duminica de la romani este ca vor sa puna capat privilegiilor clasei politice", a declarat acesta intr-o conferinta de presa tinuta la sediul de campanie.

In opinia candidatului PD-L la presedintie, "oamenii politici nu au inteles nimic din semnalul dat de cei peste 9 milioane de romani care au participat la vot duminica".

"Constat ca dezbaterile publice sunt legate de tranzactionarea voturilor. Aceste dezbateri ma afecteaza personal pentru ca eu nu am facut niciun gest si nu am cerut niciunui om politic din niciun partid sa imi acorde voturile primite duminica", a mai spus seful statului.

Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu