24 oct. 2011

Un agent de circulaţie din Cluj a fost umilit în trafic de şeful Poliţiei

Ce păţeşte un agent de poliţie care are curajul să îşi oprească un superior care a încălcat grav o regulă de circulaţie?

Este sancţionat disciplinar cu "mustrare scrisă" pentru comportament necorespunzător la serviciu, în familie sau societate.

Agentul Sergiu Todea, de la Poliţia Rutieră a municipiului Cluj Napoca, a avut neşansa de a-l opri în trafic pe comisarul şef Cristian Pintea, prim adjunctul IPJ Cluj, care conducea un BMW seria 5 şi care nu a acordat prioritate pietonilor care traversau strada pe "trecerea pentru pietoni".

Ceea ce a urmat l-a făcut pe agentul Todea să susţină că "mai bine l-aş fi recunoscut pe comisarul şef Cristian Pintea". Colegii care erau de faţă la scenă i-au întors spatele, cu excepţia unui agent. Au dat declaraţii care să susţină versiunea şefului, în detrimentul celui cu care împart serviciul în fiecare zi.

Citiţi în ediţia de mâine a "Evenimentului zilei" şi pe www.evz.ro la ora 09.00 cum a fost hărţuit agentul care şi-a permis să-l oprească în trafic pe comisarul şef şi cum l-au sprijinit colegii lui.

 Transmiteți mai departe, Agentul trebuie ajutat!
 
Citiţi mai mult: EVZ.ro

Un comentariu: