10 mar. 2012

Victor Ponta: ... venim noi, practic trebuie sa venim sa le taiem salariile inapoi la oameni. E o mare pacaleala!

"Noi, în 2013, ca rămâne domnul Băsescu la putere sau ca venim noi, practic trebuie sa venim sa le tăiem salariile înapoi la oameni. E o mare păcăleala!" - Victor Ponta, Realitatea Tv.

Uau! Cu asa Opoziție, ma tem ca ne mănâncă de vii actuala Putere. Înțeleg, desigur, ce a vrut sa spună Ponta. Dar oamenii vor rămâne fix cu atât - "dacă vin ăialalți, ne taie din nou salariile, măcar ăștia ne dau banii înapoi acum". Atât și nimic mai mult va rămâne în urma declarației lui Ponta. Nimeni nu va avea răbdare sa citească sau sa-l asculte ce a spus și după:

"Daca se majorează acum salariile, și nu se iau celelalte masuri care înseamna mai multe locuri de munca, venituri suplimentare la buget, în 2013 practic nu ai de unde sa le plătești. De aceea venim și spunem 'sa dea Dumnezeu sa fie acești bani, n-o sa se opună Opoziția la asta'" - V. Ponta. Lumea rămâne cu titlul știrii, niciodată cu explicațiile de după și cu raționamentele din spatele unei formulări tari. O fi Ponta tânăr, dar încă mai are de învățat prea multe se pare. Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu