6 nov. 2009

Liviu Negoiţă cheamă partidele la negocieri, la ora 17.00

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, a invitat partidele parlamentare la negocieri, la ora 17.00. Întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria.

Primul-ministru desemnat şi-a exprimat speranţa că reprezentanţii partidelor vor veni. "Clasa politică trebuie să-şi asume responsabilitatea scoaterii ţării din criză. Structura Guvernului va rezulta în urma dezbaterilor", a anunţat premierul desemnat.

3 comentarii:

  1. Antonescu: Negoiţă este omul de paie al lui Băsescu. Este un politruc al PD-L

    D-le Antonescu, ce ati facut pentru Romania in toata activitatea d-voastra de parlamentar?

    RăspundețiȘtergere
  2. "Noi am fost destul de politicoşi, am discutat şi cu domnul Croitoru, deşi nu aveam subiect. Cred că cu domnul Negoiţă nici nu vom mai discuta. Această desemnare pe care preşedintele a făcut-o astăzi este semnul clar al refuzului său de a lua contact cu realitatea, de a admite că în România este şi altcineva decât PD, că în România există şi altcineva decât Traian Băsescu", a declarat Crin Antonescu la Realitatea FM.

    RăspundețiȘtergere
  3. Isarescu: Negoita este o alegere buna

    "Uitati-va la fotografiile tuturor premierilor, de dinainte de a deveni premieri, si la cele de dupa. Au imbatranit. Liviu Negoita e o alegere buna, e un om tanar", a spus vineri Isarescu.

    RăspundețiȘtergere