5 mai 2011

PNL = Crin SRL

La ora asta, PNL e Crin. Si Crin e PNL. Antonescu a adus sub papucul sau tot ce inseamna decizie politica in cel mai vechi partid din Romania. Si a facut-o cinic, fara scrupule si chiar fara pic de consideratie pentru unii oameni. Toti cei care i s-au opus sau ar fi putut sa i se opuna au fost indepartati si marginalizati.

Chiar umiliti. Posturile importante au fost ocupate de oamenii lui fideli, iar partidul a facut doar asa cum a decis el. Ca niciodata in istoria sa postdecembrista, PNL nu mai inseamna o suma de voci. O singura voce conteaza. Cea a lui Crin Antonescu. Obligat-fortat, toti trebuie sa cante aria lui.

Antonescu, cel mai improbabil dictator de partid din PNL, a reusit sa-i uimeasca pe toti. Sa-si depaseasca propria conditie de chiulangiu comod si detasat. Nu muncind mai mult, ci devenind un chiulangiu comod cu comportament stalinist. Nu atat faptul ca a eliminat orice urma de democratie interna adevarata in PNL e deranjant. Mai curand, e deranjant faptul ca cel cotat cu cele mai mari sanse de a deveni presedintele Romaniei a facut-o tarand prin noroi oameni decenti, precum Adriana Saftoiu.
 
Sau calcand in picioare principii politice si mai ales umane. Cele pe care le proclama, vag, in asa-zisa "Revolutie a bunului simt". Care la Crin Antonescu e doar un slogan. Fara mari legaturi cu realitatea. Citeste mai mult despre PNL = Crin SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu