30 apr. 2010

Iliescu: Inainte de '89 m-a urmarit Securitatea, acum ma latra cateii lui Basescu

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, sustine ca se simte si acum, la 20 de ani de la caderea comunismului, la fel de urmarit ca inainte de 1989.

"Ma simt ca inainte de 1989, cand zeci de ani am fost urmarit, acasa si pe strada, de securitatea lui Ceausescu. Am ajuns astazi sa fiu atacat, aproape in fiecare zi, de catelusii lui Basescu. E inadmisibil", a spus Iliescu, pentru Gandul.

Iliescu sustine ca nu intelege atacurile din ultima peroada, concertate impotriva sa.

"Eu nu mai sunt in functie si tocmai asta imi ridica multe semne de intrebare in privinta cauzelor unor astfel de atacuri. E rusinos ca niste catei ai lui Basescu, acest Maries, care nu are niciun fel de calitate morala, Tismaneanu si Nasu-asta, Moraru, la emisiunea lui sa ma atace zi de zi", a mai spus Iliescu.

Un comentariu:

  1. tu sa taci din gura jigodie bolsevica...erai urmarit de secu si aveai 4 salarii peste medie in fiecare luna si mancai la cantina partidului scarba socialista ce esti...nu ai suferit nici atunci si nici acum...foarte bine ca te simti atacat...eu aici promit 500 de euro celui car ii va da un sut in cur sau un scuipat in fata acestui criminal rusofon...

    te mai astept si la mine pe blog...dsicutam despre hugo chavez si twotter

    RăspundețiȘtergere