2 apr. 2010

Liliana Minca o asigura pe Teo ca va fi o campanie "ca intre doamne"

Candidatul PC la alegerile partiale din Colegiul 19, Liliana Minca, si-a depus vineri candidatura si a sustinut ca lupta electorala cu contracandidata sa va fi una "ca intre doamne".
Minca si-a depus candidatura insotita de familie, alaturi de ea fiind si presedintele PC, Daniel Constantin, primarul sectorului 4, Cristian Popescu, si deputatul PSD Aura Vasile. Daniel Constantin a tinut sa faca primele declaratii, spunand ca lupta pentru Colegiul 19 nu este intre Cristian Popescu "Piedone" si Teo Trandafir, si nici intre Liliana Minca si Teo Trandafir, ci este o lupta "intre opozitie si partidul de guvernamant".

"Electoratul din Colegiul 19 va sanctiona partidul de guvernamant si nu pe Teo Trandafir", a spus Constantin.

Liliana Minca a spus ca si-a depus candidatura in Vinerea Mare si a tinut post, transmitandu-le cetatenilor ca, odata ce va castiga, doreste sa le ofere proiecte.

"Astazi mi-am depus candidatura in Vinerea Mare, am tinut post si vreau sa le spun (cetatenilor - n.r.) ca sufletul meu este curat si nu doar suflet vreau sa le dau, ci si proiecte. (...) Haideti sa-i sanctionam (pe democrat-liberali - n.r.) odata si pentru totdeauna", a spus Minca.

Intrebata care va fi cel mai important proiect pe care il va sustine in Parlament, Minca a spus ca femeile nu trebuie sa iasa "in cosciug" de la serviciu, dorind pastrarea varstei de pensionare la 60 de ani. "Avem un proiect, femeile nu trebuie sa iasa in cosciug de la serviciu, la 65 de ani. Femeile trebuie sa se pensioneze la 60 de ani si sa opteze daca vor sa mai munceasca sau daca nu", a precizat aceasta.

Minca i-a urat succes lui Teo Trandafir si a spus ca aceasta campanie va fi "ca intre doamne".

Deputatul PSD Aura Vasile, care face parte din staff-ul de campanie al candidatului PC, a tinut sa precizeze ca va supraveghea ca aceasta campanie sa fie una corecta, anuntand ca o sa incerce sa intre in posesia programului pilot al AEP, de monitorizare electronica a votului din Colegiul 19, pentru a se asigura ca PDL nu va incerca o "alta experienta pentru a se putea sa se fraudeze alegerile".

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu, a asigurat cetatenii ca niciun functionar public nu va fi angrenat in campania electorala.

Pe de alta parte, presedintele PC Daniel Constantin a venit la Biroul Electoral purtand o cravata violet, aderand astfel la miscarea "No Basescu Day", ce are loc vineri. La randul ei, Aura Vasile a amintit ca astazi este "o anumita zi", a spus ca doreste ca "multi cetateni" sa imbrace aceasta culoare.

"Va rog sa nu uitati ca astazi este o anumita zi, eu nu pot sa port violet pentru ca sunt in doliu, dar as dori ca multi cetateni sa imbrace aceasta culoare astazi", a spus Aura Vasile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu