5 apr. 2010

Mircea Geoana la DNA?

Surse bine informate sustin ca dl Mircea Geoana va fi invitat saptamana aceasta, probabil miercuri in jurul pranzului, pentru a da cu subsemnatul in dosarul Catalin Voicu, in calitate de martor.

Unul dintre subiectele asupra carora va trebui sa dea lamuriri este legat de "americanii lui Geoana", din proiectul agricol RomAg 98, printre cei implicati aflandu-se si cumnatul sau. Subiectul a aparut in ultimele stenograme publicate de presa, legate de cazul Catalin Voicu.

Ar fi o premiera, chiar si pentru Romania, ca un personaj politic cu rang asa de inalt (presedinte al Senatului, fost finalist la prezidentiale, fost presedinte de partid) sa apara in fata DNA intr-un dosar de coruptie la nivel inalt.

Aceasta convocare poate fi si explicatia faptului ca senatorii actualei majoritati au renuntat la demersurile lor privind revocarea presedintelui Senatului.

O alta reactie interesant de urmarit va fi aceea a lui Victor Ponta si a actualei conduceri a PSD. Vor repeta oare "experimentul" Bivolaru? Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu