1 apr. 2010

Cine va conduce TVR: Culcer, Turcescu, Pora sau Cristoiu?

Dupa ce parlamentarii au votat, marti, expulzarea lui Alexandru Sassu din fruntea TVR, au explodat din nou zvonurile privind candidatii pentru aceasta functie si sansele lor de reusita.
Presedintele Comisiei de cultura a Camerei, deputatul PD-L Raluca Turcan, a declarat ca ar avea cateva preferinte pentru conducerea SRTv.

Rodica Culcer, Robert Turcescu, Andreea Pora, Manuela Cernat, Ion Cristoiu sau Cezar Ion sunt numele vehiculate pana acum. Potrivit unor surse ale Ziare.com, Ion Cristoiu a refuzat deja sefia TVR, iar favoriti ar fi Robert Turcescu si Andreea Pora.

Daca, in ceea ce-l priveste pe Alexandru Sassu, situatia este clara in urma deciziei Parlamentului, directorul TVR fiind demis cu majoritate de voturi, Maria Toghina ar mai putea ramane in fruntea Radioului Public pentru inca un mandat.

Surse din cadrul Coalitiei de guvernamant au declarat pentru Gandul ca la ultima sedinta a ramas stabilit ca SRR sa revina UDMR, numele vehiculate pentru aceasta pozitie fiind cele ale fostului membru al Uniunii in CNA, Gasparik Attila, si cel al actualului, Szasz Attila.

In acelasi timp insa, surse democrat-liberale au afirmat pentru sursa citata ca PD-L si Cotrocenii ar sprijini-o in continuare pe Maria Toghina pentru conducerea Radioului. PD-L se asteapta, in aceste conditii, ca liderii UDMR sa cedeze la negocieri, in schimbul altor functii mai importante pentru ei.Sursa: Ziare.com

Un comentariu:

  1. oricine ar fi ales va ajunge un slugoi pt psd.pc.pnl si va cere ca basescu sa nu fie invitat niciodata si spurcat macar o ora pe ceas in fiecare zi...

    te astept la mine pe blog unde Curuletz Furaciunescu Nastase vrea ziua "Nu Basescu" de 2 aprilie, noi vrem "NU CURULETZ" pentru tot restul vietii lui...

    RăspundețiȘtergere