30 dec. 2009

Radu Stroe: Mizez pe inteligenta alegatorilor

"Voi castiga. Am incredere in inteligenta si intelepciunea alegatorilor", a declarat liberalul miercuri la Antena 3. Radu Stroe a mentionat ca are experienta, echilibru si dezinvoltura necesara postului de deputat.

"Cred ca pentru a ocupa un post de deputat trebuie sa ai minim 3 -4 ani de experienta in campul muncii. Stiu ca voi castiga deoarece alegatorii vor sti pe cine sa trimita in Parlament",

"Voi sustine si legi pentru probleme ridicate de primarul sectorului 1 Andrei Chiliman legate de dezvoltare. (...) Nu stiu de ce candideaza Honorius Prigoana"

6 comentarii:

  1. Vanghelie, despre protocolul cu PNL: Antonescu a fost fair-play cu PSD
    "Este bine sa ne gandim sa facem politica si in alt fel. Sa mai scapam de demagogie si sa pastram in functiune aceasta constructie serioasa care este intre noi"
    "Cand se va vacanta un post de-al nostru - al aliantei PSD+PC - intr-un colegiu din Capitala, atunci e valabila si reciproca"
    VANGHELIE FACE LEGEA IN PSD!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu spune ca mizeaza pe inteligenta lui? daca pierde inseamna ca alegatorii au IQ mic si nu-l merita?

    RăspundețiȘtergere
  3. la multzi ani, daca nu tzi'e cu banat !

    lasa'l naibi pe prigoana !

    RăspundețiȘtergere
  4. nu. Stroe;

    PREFER UN TANÄR, CE POATE INVÄTA;

    DECAT O VECHE ACRITURÄ , PLINÄ

    DE VENIN SI METEHNE CONSPIRATIVE; MAISTRU IN INTRIGI: CA STROE. NU STROE !

    RăspundețiȘtergere
  5. Honorius Prigoana: Voi avea o campanie nonconformista

    "Programul si sloganul vor fi anuntate in zilele urmatoare in cadrul lansarii candidaturii. Pana atunci, vrem sa fie o surpriza. Tot atunci vom anunta si care va fi sediul meu de campanie. Programul electoral este deja finalizat, are destul de multe puncte pentru ca stiam demult care sunt problemele cetatenilor din sectorul 1"

    "Afisele inca nu le-am tiparit pentru ca lucram inca la conceptie si la grafica, dar ce pot sa va spun este ca va fi o campanie nonconformista. Va fi ceva nou si sper sa va placa atunci cand le voi prezenta la lansare"

    RăspundețiȘtergere