22 oct. 2009

Site-ul campaniei pro-referendum www.spunesituda.ro

A aparut saitul de sustinere pentru referendum.
Site-ul campaniei pro-referendum aduce drept argumente pentru necesitatea introducerii Parlamentului unicameral si micsorarii numarului parlamentarilor articole de presa, cu apelul "Daca nu pot fi mai buni, macar sa ii facem mai putini".

"Schimba ceva. Spune si tu Da la referendum!" este mesajul sub care se desfasoara campania pentru referendum de introducere a Parlamentului unicameral si de reducere la maximum 300 a numarului de parlamentari, pe site-ul referendumului spunesituda.ro.

"Parlamentul Romaniei e acum o institutie greoaie si ineficienta. Parlamentarilor nostri le ia si un an sa promulge o lege, pentru ca Senatul si Camera Deputatilor sunt doua entitati care au adesea aceleasi sarcini si mai mult se incurca una pe cealalta. Un Parlament cu o singura camera s-ar putea misca macar mai repede, daca nu si mai bine. Oricum, multi dintre alesii nostri din Parlament nu prea vin pe la serviciu, iar atunci cand o fac se joaca sudoku sau dorm in fotoliu. Asa inteleg ei sa isi faca datoria fata de cei care i-au ales. Daca nu pot fi mai buni, macar sa ii facem mai putini. Doar cheltuim milioane de euro cu ei", se arata in mesajul postat pe site.

Siteul publica o serie de articole de presa despre activitatea parlamentara, postate sub titlul "dovezi ale modului in care se comporta parlamentarii". Concluzia care este trasa este ca acestia ar fi "ineficienti, lenesi, indiferenti". La adresa web mentionata anterior este postat si un film de televiziune ai carui protagonisti sunt un deputatul PNL si unul PSD, sub titlul "Scoateti ziaristii din sala, sa ne fie somnul lin!".

Un comentariu:

  1. Cand il vad pe Vanghelie la televizor si cand il mai si aud, nu pot sa-mi inchipui cum e posibil sa fie lasat sa vorbeasca la televizor si sa mai fie si ales in organe de conducere in PSD !Nu cumva Vanghelie in prostia lui e ales pentru a atrage oameni sarmani,saraci material dar si cu duhul ? Deci PSD umbla cu pacaleala ! Oameni buni, Vanghelie e agramat, deoarece nu toti putem fi academicieni, dar oricum nu poate fi considerat un om de stanga. Il tradeaza averea la fel ca si pe restul conducatorilor PSD-isti care sunt toti BURGHEZI,inburgheziti dupa revolutie si nu din leafa ! Oameni buni, fiti atenti pe cine votati, daca votati !

    RăspundețiȘtergere