27 oct. 2009

Sustinatorii lui Basescu ii ataca pe moguli, pe Internet (Video)

Pe unul dintre site-urile care sustin campania presedintelui Traian Basescu a fost postat un filmulet in care, fotografii trucate ale unor oameni de afaceri, patroni media sau chiar politicieni sunt atacati.

Sub titlul "Aceasta este Realitatea", montajul il arata pe Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Sorin Rosca Stanescu sau pe Dinu Patriciu purtand pancarde cu sloganuri de genul "Noi manipulam, in tacere, Romania, din spate"

Dinu Patriciu poarta, in filmulet, mesajul "Noi nu iesim in fata" , iar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu - "Noi ne nastem luand spaga si murim cu ea".

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, poarta lozinca "Noi nu trebuie sa ducem Romania inainte ", iar Crin Antonescu - "Noi vrem doar functii si putere. Noi avem incredere in acei oameni care s-au obisnuit sa va minta".

Montajul a fost postat pe siteul basescupresedinte.ro, al carui proprietar este tinut la secret, in baza de date RNC.

Pe site exista si un sondaj de opinie dedicat acelorasi "moguli", vizitatorii fiind invitati sa raspunda la intrebarea "Cum reflecta trusturile de presa ale lui Vantu si Voiculescu actualitatea politica?".

Variantele de raspuns sunt: in mod obiectiv, echilibrat; partinitor, impotriva lui Traian Basescu; partinitor, impotriva lui Mircea Geoana; partinitor, impotriva lui Crin Antonescu; sau partinitor, impotriva lui Sorin Oprescu. Cei mai multi dintre repondenti- 74.7%/509 voturi) considera ca cele doua trusturi reflecta actualitatea politica in mod partinitor, impotriva lui Traian Basescu, in timp ce 22.9% (156 voturi) sustin ca realitatea politica este redata in mod obiectiv, echilibrat.
Sursa: Ziare.com

Un comentariu:

  1. eu cred ca domnului traian basescu i se potriveste funcitia de presedinte al romaniei si nu al unui prostanac.In concluzie traian basescu este cel mai tare dintre presedinti HAI BASESCU INVINGEI PE MAFIOTI

    RăspundețiȘtergere