28 oct. 2009

Traian Basescu: Nu am certitudinea ca Johannis nu ar fi fost doar o fatada

"Nu am certitudinea ca primarul Sibiului nu ar fost doar o fatada pentru Iliescu, Hrebenciuc si Voiculescu. Nu ai dreptul sa risti. E ca in problemele de securitate nationala. Pentru mine e mai putin important daca pierd voturi decat sa am constiinta incarcata ca am predat tara lui Voiculescu si Hrebenciuc", a declarat Traian Basescu la TVR 1.

"Daca domnul Iliescu cu Hrebenciuc, Vanghelie, Mircea Geoana si Voiculescu obtin cel mai mare numar de voturi foarte bine. Nu mai sunt eu presedinte. Dar cat sunt eu nu las tara pe mana lor"

"Parlamentarii ar trebui sa fie obligati sa sustina un Guvern care are in frunte un om care a lucrat patru ani la Fondul Monetar International fata de alt candidat care a recunoscut sincer ca nu a citit acordul cu Fondul", a adaugat seful statului, care a precizat ca ar fi fost de acord cu partidele daca acestea ar fi propus o persoana ca Lucian Croitoru.

Banii pe care Romania trebuia sa ii primeasca de la FMI si UE in lunile noiembrie si decembrie, nu sunt singura problema in acest moment, a precizat seful statului.

Din cauza prabusirii guvernului, legea de desfiintare a agentiilor guvernamentale nu a mai fost adoptata, iar bugetul de salarii pe 2010 va trebuie sa le includa si pe acestea, marind astfel deficitul cu mult peste cel stabilit in acordul cu FMI.

Declaratia D-lui Traian Basescu la TVR1, 28.10.2009

2 comentarii:

  1. n'am vazut emisia, da' mi'a zis nefasa ca i'au cam taiat macaroana la sfirsit, omenosii lu' sassu

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate fi premier un cetatean santajabil prin propriul lui trecut?
    Despre Klauss Johannis s-au făcut dezvăluiri la Antena 1 şi Realitatea TV privind implicarea lui în anul 2000 în traficul de copii prin adopţii dubioase peste graniţă şi de comportament abuziv faţă de rudele copiilor, care l-au tras ulterior la răspundere . Despre soarta celor 4 copii "adoptaţi" nu se mai ştie azi nimic, dar tocmai de aceea se bănuie că au folosiţi pentru transplanturi de organe. Dacă acest lucru se confirmă, el ar deveni un prim ministru uşor şantajabil de cei care ar obţine noi informaţii în acest caz. Johannis ar trebui mai întâi să clarifice această situaţie şi să demonteze eventual toate acuzaţiile, şi abia după aceea să aspire la o funcţie în stat.

    http://www.youtube.com/watch?v=-pStRlaAbqI&feature=related
    http://justitiarul.ro/dosar-justitiarul/136.html#josc124
    http://www.napocanews.ro/2009/10/klaus-iohannis-un-mason-spre-palatul-victoria.html
    http://eufrosin.wordpress.com/2009/10/15/klaus-johannis-traficant-de-copii/

    RăspundețiȘtergere