19 oct. 2009

Ce promite Sorin Oprescu?

"Eu vă promit linişte şi ştergerea dihoniei nenorocite dintre partide. Promit un prim-ministru tehnocrat, cu tehnocraţi în jurul lui, din rândul partidelor, că aşa e democraţia"

"Guvernul nu poate să fie decât de uniune naţională, altfel pierdem timpul şi lăsăm partidele să numească pe bază de carnet de partid. Miniştrii tehnocraţi sunt soluţia pentru criză"

"Zicea Băsescu acum cinci ani că nu trebuie să fie linişte, că în linişte se fură. Nu, nu în linişte se fură, în haos se fură, când face toată lumea ce-i taie capul"

"Nu am nici stăpân şi nici agendă. Asta a nenorocit poporul, că fiecare preşedinte a venit cu agenda grupurilor de interese (...) Nu am în spate nicio maşinărie de partid, niciun angajament şi nici un plan, ca Traian Băsescu. Rămân independent pentru toate motivele"

Sorin Oprescu s-a aflat, sâmbătă, şi la Timişoara, unde a lansat un atac dur la adresa lui Traian Băsescu, spunând că acesta "a lăsat la îndemâna structurilor mafiote economico-financiare să stabilească drumul României", iar acest drum "este greşit", şeful statului fiind "vârful acestui sistem nenorocit".

În replică, liderul PDL Vasile Blaga a declarat că Sorin Oprescu "a fost şi este parte a sistemului mafiot patronat de Ion Iliescu şi Octav Cozmâncă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu