6 mar. 2010

1 milion de dolari ca Rusia este considerata inamic

Rogozin pariaza pe 1 milion de dolari ca Rusia este considerata inamic...

Ambasadorul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, va pune la bataie 1 milion de dolari pentru oricine reuseste sa dovedeasca faptul ca planurile Aliantei Nordatlantice cu privire la Rusia sunt pacifiste.

"Dau 1 milion de dolari oricarei persoane care dovedeste ca NATO nu are planuri militare impotriva Rusiei", a postat Rogozin pe Twitter, informeaza Ria Novosti.

Rogozin nu a precizat insa nici sub ce forma va da banii si nici daca ii poseda, mai scriu jurnalisti citati.

Postarea urmeaza unei declaratii publice facute joi de Rogozin intr-un interviu in care a aratat ca se indoieste de sinceritatea declaratiilor secretarului general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, potrivit carora Rusia nu este privita ca un inamic.

"Poate ca el crede ce spune, dar ar trebui sa tina cont ca Rusia s-a schimbat radical fata de perioada in care era condusa de Gorbaciov. Daca liderii sovietici credeau in vorbe, cei moderni poarta un alt gen de negocieri", a mai adaugat acesta.

Un comentariu:

  1. asta-i tipul care are un cont de twitter pe care a postat ceva la mare misto despre scutul anti-racheta. ceva de genul "nu gadilati ursul rus ca va va manca cu fulgi cu tot"

    RăspundețiȘtergere