4 mar. 2010

Tinutul Secuiesc, stand separat de Romania la Targul de Turism de la Budapesta

Romania va avea, anul acesta, concurenta din interior la Targul de Turism Hungexpo de la Budapesta, unde va exista si un stand al Tinutului Secuiesc.

Brandul "Szekelyfold" va fi prezentat la un stand aflat chiar fata in fata cu standul Romaniei. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spune ca acest lucru nu ar fi nicio problema.

"Tinutul Secuiesc reprezinta o zona cu un important potential turistic si consider ca promovarea acestei zone la un targ international de turism e binevenita", a raspuns Elena Udrea, potrivit Gandul.

Ministrul adauga ca Romania a mai fost promovata si la alte targuri de turism prin zone care au un bun renume, cum ar fi Tinutul Bucovinei, Tara Oasului, Tinutul Barsei, sau Tara Fagarasului. 
 ----
Avem politicienii pe care ni-i meritam. D-na Elena crede ca ne-am născut ieri și poate sa ne vândă gogoșile de mai sus.

4 comentarii:

  1. Tinutul Dambovitei si Targul Miticilor unde este reprezentat? sunt niste specimene ciudate acolo ce merita vizitate...

    Ilici Ramirez Iliescovici – 80 de ani de ura viscerala impotriva democratiei si respectarii drepturilor omului…. detalii la mine pe blog..

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut.
    Am văzut că promovezi the "Zeitgeist Movement".
    Am văzut și eu filmul, pe de o parte e de bine, dar pe de altă parte are o atitudine ateistă... ți se pare normal ? Unde ar ajunge lumea asta fără credință ? sigur nu în felul în care și-l imaginează ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. DA, este o tema de discuție. Totusi, in unele privinte , au dreptate cu religia, si anume faptul ca este o organizatie de manipulare a maselor. Crezi nu am putea fi mai buni si fara religie, sau nu am putea sa respectam multe principii care ne-ar face mai buni dact santem, chiar si religiosi...??

    RăspundețiȘtergere
  4. dezamagitoare atitudinea lui Udrea!

    RăspundețiȘtergere