27 apr. 2010

Oprescu a renovat cu zeci de mii de euro terase pe post de biblioteci

Primaria Capitalei a facut investitii de peste 35.000 de euro prin proiectul "Biblioteci in aer liber", desi beneficiarii sunt doua terase bucurestene.
Terasele "Boema" si "Tete-a-tete" sunt trecute in acte ca fiind beneficiarii contractelor de reparatii semnate in iulie anul trecut de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti cu firma Adeo Confort Construct, relateaza Adevarul.

Dupa doar o luna, contractele de "reparatii la biblioteca" erau oficializate printr-un proces de receptie favorabil, desi cele doua unitati nu sunt decat o terasa publica si un restaurant.

Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, dar si Primaria Capitalei si firma de constructii au refuzat sa comenteze situatia. ALPAB este condusa de Radu Popa, acelasi care a cumparat pentru Capitala ceasuri de aur si este subordonata primarului general Sorin Oprescu.

Cei de la terasa "Boema" sustin ca n-au vazut niciun ban de la primarie si ca si-au facut renovarile pe banii lor. 
Sursa: Ziare.com / Adevarul

Un comentariu:

  1. terasa marie celeste nu e trecuta in lista aia? e terasa puslamalei de andrei nastase, fiul rasfatat si scolit la scoli americane de coruptie al lui curuletz nastase...

    te astept la mine pe blog unde discutam despre Eutanasiere sau castrare pentru javrele Bucurestiului? Nu, nu ma refer la politicieni, desi nu e o idee rea!!!

    RăspundețiȘtergere