18 apr. 2010

PSD creste online: Adrian Nastase, 3.000 de oameni s-au inscris online in PSD

Fostul premier Adrian Nastase a anuntat duminica ca numarul inscrierilor online in PSD este de peste 3.000 de oameni.
"Inscrierea online e un proces inca nerafinat suficient (in sensul ca, in prezent, are loc doar inscrierea intr-o baza de date, urmand ca datele sa fie preluate de catre organizatiile de baza pentru a da un feed-back. Ideea a dus insa la rezultate foarte bune", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Presedintele Consiliului National al PSD a anuntat ca peste 3000 de oameni au urmat acest traseu in ultimele doua luni.

"Pentru ca nu am detaliile tehnice, pot sa iti spun ca am cerut si eu ca acest proces de prelucrare a datelor sa se faca mai rapid (e un pas nou care, ca orice pas nou, are inerente greutati). Ideea a dus insa la rezultate foarte bune, cata vreme peste 3000 de oameni au urmat acest traseu in ultimele doua luni", anunta acesta.

Inscrierea online in PSD a fost promovata imediat dupa ce Victor Ponta a fost ales noul presedinte al social democratilor.

In luna martie site-ul PSD a devenit cel mai vizualizat site politic din tara, datorita campaniei de inscrieri de membri derulate online.

Noii social-democrati sunt in principal tineri. 

Sursa: Ziare.com
Autor: Irina Ursu

2 comentarii:

  1. continuare
    După o anchetă minuțioasă și cercetarea a mii de documente, Exploziv-NEWS este în măsură acum să prezinte concluzia finală referitoare la acest subiect (concluzie care ne determină, atât în calitate de organ mass-media, cât și în cea de contribuabili, să acționăm în instanță atât Statul Român, cât și Ucraina): sumele amețitoare „scurse” din vistieria României către CIM Dolinska – Krivoi Rog NU EXISTĂ DECÂT SCRIPTIC, ÎN REALITATE TRAFICANȚII ROMÂNI DE DROGURI ȘI ARME CE ȘI-AU FĂCUT CUIB ÎN UCRAINA, CU COMPLICITATEA AUTORITĂȚILOR DE ACOLO, NU AU DAT, CI AU PRIMIT ACESTE SUME, IAR CEEA CE AU FĂCUT ABSOLUT TOȚI MINIȘTRII ECONOMIEI ȘI AI FINANȚELOR, DE 20 DE ANI ÎNCOACE, SE CHEAMĂ, SIMPLU: CEA MAI MARE SPĂLARE DE BANI DIN LUME! Iar când acești contrabandiști se numesc: Victor Ciorbea, Radu Berceanu, Gigi Becali, Theodor Stolojan, Eugen Dijmărescu, George Danielescu, Florin Georgescu, Mircea Ciumara, Daniel Dăianu, Decebal Traian Remeş, Mihai Nicolae Tănăsescu, Ionuţ Popescu, Sebastian Vlădescu, Varujan Vosganian, Călin Popescu-Tăriceanu, Dan Ioan Popescu, Codruţ Şereş, Adrian Năstase și Mugur Isărescu, plus o armată de generali din SRI și SIE, atunci afacerea poartă marca unui grup de crimă organizată, unic în peisajul penal din lume prin faptul că este vorba despre foști și actuali demnitari români. Dacă aceste lucruri s-ar fi întâmplat pe vremea lui Ceaușescu, toți ar fi sfârșit prin condamnare la moarte. Prin împușcare. Acum, la Dolinska se aud doar împușcăturile rakeților ucrainieni, ce ucid bieții paznici români ai CIM sub ochii șefului suprem al poliției din Ucraina, complice și el cu cei enumerați mai sus la nenorocirile de acolo. Așadar, începând de azi, Exploziv-News demarează cea mai amplă anchetă jurnalistică bi-statală, dezvăluirea nucleului financiar și terorist made in România-Ucraina fiind adusă deja – prin colaboratorii noștrii din Rusia – la cunostiinta regimului de la Moscova, Rusia fiind și ea grav prejudiciată de închiderea Combinatului din Ucraina, dar mai ales de atentatele împotriva înalților demnitarilor ruși, săvârșite cu arme din depozitul româno-ucrainian de la Krivoi Rog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avanpremieră: PREJUDICIEREA RUSIEI, GUVERNELE ROMÂNIEI ȘI INFRACȚIUNEA SECOLULUI LA COMBINATUL DE LÂNGĂ KRIVOI-ROG DIN UCRAINA
    19 April 2010 Articol scris de Simona FICA
    CEA MAI MARE EXPLOATARE DE FIER DIN LUME, TRANSFORMATĂ DE MAFIA POLITICĂ ROMÂNO-UCRAINIANĂ ÎN DEPOZIT URIAȘ CU ARMAMENT DE CONTRABANDĂ!
    Cea mai mare construcție industrială de pe mapamond - și obiectiv strategic de importanță maximă pentru securitatea energetică a Europei și Rusiei, având în vedere că e vorba despre exploatarea celui mai mare zăcământ de minereu de fier din lume – se află pe teritoriul Ucrainei (la Dolinska, langa Krivoi Rog) și a fost realizată (printr-un amplu contract, semnat de trei țări comuniste) în exclusivitate de către Ceaușescu, prin cea mai mare antrepriză de construcții românească (singura care, la acea vreme, era specializată în construcții de acest gen în toată lumea și care, în fapt, era o extensie financiar-industrială a fostei ICE Dunărea, a Securității și DIE), numită ARCOM. Proiectul ambițios al lui Ceaușescu s-a materializat printr-un Decret, iar România și Uniunea Sovietică au obținut, astfel, monopolul total asupra incredibilului zăcământ de fier. După 20 de ani de la lovitura de stat din decembrie 89 și desființarea URSS, din Combinatul CIM Krivoi Rog (de trei ori mai mare, ca suprafață, decât Bucureștiul) n-au mai rămas decât rămășițe, și nu pentru că Ucraina ne-ar fi limitat accesul la exploatare, ci pentru că, în complicitate cu toate Guvernele României postdecembriste (puternic conectate și conexate la Mafia ucrainiano-rusească), CIM a fost prăduit bucată cu bucată, sub oblăduirea ARCOM (pe care a pus gheara ciobanul infractor Gigi Becali), iar o filială a sa este folosită, de 20 de ani, ca interfață și paravan al unei contrabande internaționale fără precedent cu arme, trafic de armament care se face cu complicitatea unor personaje cheie din instituțiile statului român, dar și ucrainian. În tot acest timp, din România către Krivoi Rog s-au scurs sume IMENSE de bani (la un calcul matematic simplu a reieșit că, doar din 1996 până în prezent, totalul banilor trimiși de către Ministerele Economiei și Finanțelor spre Ucraina reprezintă de șapte ori rezerva bugetară anuală a României!). Jaful a fost sporadic investigat de presă, și s-a axat doar pe pierderea, timp de două decenii, a acestor bani.

    RăspundețiȘtergere