14 iun. 2010

Din ciclul "Daca voi nu ma vreti, eu tot ma bag in seama" Constantinescu mai spune: Exista experti care au demonstrat ca Basescu e vinovat in dosarul Flota


O echipa de experti olandezi a reusit sa demonstreze ca Traian Basescu a adus prejudicii statului roman in dosarul Flota, dar dosarul a fost blocat, cu largul aport al fostului procuror general Ilie Botos, sustine fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu.
Acesta l-a acuzat pe Ilie Botos ca in 2004, dupa ce Parchetul General a finalizat ancheta, pentru a-l multumi pe Adrian Nastase, dar si pentru a se pune bine cu Traian Basescu care avea sanse sa ajunga presedinte, a creat un viciu de procedura in dosar, informeaza Antena 3.

Potrivit fostului sef al statului, desi pe dosar era nevoie de semnatura procurorului general, ILie Botos l-a pus pe adjunctul sau sa semneze, astfel încât dosarul s-a intors din nou la Parchetul General dupa ce Traian Basescu a ajuns presedinte.

"In mod normal trebuia sa dureze cat ajungea cu masina la procuror si inapoi si putea fi judecat intr-o saptamana, dar sta de atunci acolo", a declarat Emil Constantinescu.

Traian Basescu a fost acuzat ca ar fi scos de sub pavilion romanesc mai multe nave din flota comerciala, mineraliere, de mare tonaj.
Sursa: Ziare.com

Ce spuneți stimabili cetățeni, mai are România vreo șansă cu actuala clasa politica?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu