26 oct. 2009

Basescu acuza Opozitia de un act de tradare a interesului national

"Sa intarzii sa dai tarii un Guvern stabil prin care sa redai credibilitatea tarii si sa aduci stabilitate politica depaseste zona de iresponsabilitate. Nu cred ca sefii celor trei partide, adica Mircea Geoana, Crin Antonescu si Marko Bela nu stiu acest lucru. Se apropie persistent si constient de un act de tradare a interesului national", este de parere Traian Basescu.

"Suntem intr-un lant mai lung, observ sa nu e nicio graba din partea Parlamentului. Au cerut un prim-ministru independent, am facut abstractie de la regula politica de baza si am desemnat un premier independent"

"Avem o vizita a FMI si am facut eforturi mari pentru aceasta reviziure. Trebuie facuta si revizuire a acordului pentru 2010, pentru ca pe 15 decembrie este sedinta ptrivind o alta transa de bani. In aceste conditii, Romania nu va putea indeplini obligatiile asumate pana la 31.12.2009"

Declaratia D-lui Traian Basescu - Presedintele Romaniei 26.10.2009

3 comentarii:

  1. Dl.Traian Basescu are dreptate.Si noi am constatat ca opozitia actioneaza in majoritatea cazurilor in directia tradarii de TARA.Este inadmisibil si sfidator cand comentatori TV,inclusiv Bogdan Chiriac care manipuleaza pe ascultatori pe toate canalele TV,se asociaza ideilor tradatoare de neam si tara.Sa ne fereasca Dzeu sa ne conduca astfel de tradatori intrucat Romania va disparea ca Stat.

    RăspundețiȘtergere
  2. in acest caz ar trebui ca justitia sa aibe un cuvant de spus, ca si in cazurile in care un politician aduce niste acuzatii fara a prezenta dovezi la afirmatiile facute.

    RăspundețiȘtergere
  3. BASESCU E SINGURUL CANDIDAT CARE ARE CURAJ SI VREA CEVA PENTRU ACEASTA TARA. RESTUL SINT MINCINOSI . HAI BASESCU.

    RăspundețiȘtergere