4 dec. 2009

Basescu: Mai bine un presedinte jucator decat un presedinte jucarie

 Miting organizat de PD-L in Piata Revolutiei - 04.12.2009

"Zilele acestea am vazut un politician zglobiu, Mircea Geoana, care incearca sa ii pacaleasca pe romani ca el ar fi omul consensului (...) Va aduceti aminte, in urma cu cateva saptamani, la zidurile Cotroceniului au fost cateva sute de crescatori de animale. Aveau problemele lor, nu am stat ascuns dupa zidurile Cotroceniului si m-au dus intre ei pentru ca asta trebuie sa faca un presedinte, nu se ascunde, nu iese pe usa din dos, ci se duce intre oameni.

Ce au facut politicienii consensului? S-au dus la Timisoara, s-au suparat timisorenii pe ei si au fost atat de consensuali cu poporul incat au fugit pe usa din spate. Asta e consensul pe care il realizeaza ei in Romania?"

"La Revolutia de la Timisoara, Dinca a fugit tot prin spate ca si Geoana in 2009. Asa a iesit si Dinca atunci cand timisorenii s-au suparat. Domnul Geoana are modul de a gandi si a actiona al lui Dinca. Daca era barbat, daca era politician, se ducea in fata celor care il fluierau si le cerea iertare. A vrut de Ziua Nationala sa le intineze traditia timisorenilor. Le multumesc si lor si bucurestenilor care au iesit in acea zi, atentionandu-l pe Geoana ca nu are niciun consens cu natiunea romana"

"Voi ramane un presedinte implicat, as spune un presedinte jucator. Este mai bine ca tara sa aiba un presedinte jucator decat un presedinte jucarie in mana hotilor. (...) I-am vazut pe aliatii lui Mircea Geoana foarte tristi in confruntarea de la Palat. Cu certitudine nu va reusi sa ii tina pana dincolo de 6 decembrie, pentru ca Romania are nevoie de un guvern de dreapta. PSD nu poate sa mai conduca destinele tarii, avem nevoie de o alianta puternica de dreapta PDL-PNL, pe structura careia sa putem face reformele. Avem nevoie de mentalitatea celor care vor o Romanie moderna. Niciodata cu mintea lui Ion Iliescu nu o sa putem moderniza Romania"

La finalul intalnirii din Piata, Traian Basescu a aruncat in public o palarie portocalie, spunand: "Jos palaria in fata romanilor!".

Duminica, 06 Decembrie, ne vedem la vot, la fel de multi ca la Referendum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu