2 dec. 2009

Laszlo Tokes: Voi vota raul cel mai mic, adica pe Traian Basescu

"Voi merge la vot duminica si voi vota raul cel mai mic, adica pe Traian Basescu", a declarat pentru Mediafax Laszlo Tokes, care este europarlamentar si presedinte al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT).

"CNMT este intr-o situatie foarte delicata, pentru ca are o intelegere cu UDMR, care il sprijina pe Mircea Geoana, iar, pe de alta parte, are o intelegere si cu grupul national radical, care il sprijina pe Traian Basescu. Noi (CNMT - n.r.) nu vrem sa ingreunam si mai mult situatia maghiarilor, si de aceea ii indemnam sa voteze conform constiintei lor, dar accentuand ca este o situatie imposibila ca, la 20 de ani dupa caderea comunismului, sa fim de partea unui partid care a fost in spatele tuturor diversiunilor si care este autorul scenariilor de la Targu Mures", a mai declarat Tokes pentru sursa citata.

Acesta a mai declarat ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, "este folosit, este victima unei politici de vitrina" si ca nu il intelege nici pe liderul PNL, Crin Antonescu, "cum poate fi de partea fostilor comunisti".

Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu