15 dec. 2009

Hrebenciuc: Care voci contestatare? Au venit cumva din Tirol sa ne dea sfaturi?

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a dezavuat marti vocile contestatare din partid fata de actuala conducere, intrebandu-se retoric care sunt acele voci si daca au venit cumva din Tirol pentru a da sfaturi.

Hrebenciuc a fost intrebat despre vocile din PSD care sustin ca este necesar ca actuala conducere a partidului sa-si depuna mandatul dupa esecul de la prezidentiale.

"Care voci? Au venit cumva din Tirol ca sa ne dea sfaturi?", a intrebat la randul sau, retoric, Hrebenciuc.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca momentul unei analize "serioase" si "asezate" in partid va avea loc la inceputul lui 2010, iar vocile contestatare ale unor social-democrati nu fac acum decat sa "subrezeasca" pozitia PSD, el pledand pentru unitate.

Geoana a fost intrebat despre pozitiile unor membri ai PSD care i-au solicitat sa-si depuna mandatul de presedintele al PSD, iar el a spus ca in acest moment problema asupra careia trebuie sa se concentreze partidul este tipul de majoritate si de Guvern care se pot forma.

"Vom face o analiza serioasa la nivelul partidului nostru, suntem un partid serios si responsabil. Sunt liderul acestui partid si intotdeauna am facut din democratia interna, din evaluarile critice, autocritice, un mod de lucru obisnuit. Un singur lucru spun: in acest moment trebuie sa ne concentram pentru a putea sa raspundem problemei cele mai importante: ce fel de majoritate si ce fel de Guvern avem nevoie", a raspuns Geoana.
Sursa: NewsIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu