19 oct. 2009

Geoană promite românilor din străinătate 20.000 de euro dacă se întorc în România

Preşedintele PSD Mircea Geoană a participat duminică la lansarea, la Milano, a doi dintre aspiranţii la fotoliile de parlamentar rezervate diasporei. Cu această ocazie, liderul PSD a promis românilor aflaţi peste hotare câte 20.000 de euro dacă se întorc acasă.
"Este vina colectivă a politicienilor români din 1989 încoace că nu am fost capabili să creăm acasă condiţiile de muncă, de civilizaţie, de decenţă, şi, într-un fel, drumul către migraţia economică a fost unul impus de condiţiile grele de acasă"

3 comentarii:

  1. As putea spune ca demagogia continua.

    Geoana: "Romanii intorsi din strainatate, pot primi 25.000 euro pentru agricultura" 13.08.2009
    Mircea Geoana a declarat ca romanii care se intorc acasa din strainatate si se stabilesc in mediul rural pot primi 25.000 de euro pentru lansarea unei afaceri in agricultura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avand in vedere ca in aceasta perioada vor abunda declaratiile bombastice, trebuie sa atragem atentia romanilor asupra acestora. Asteptam exemmple.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa fiu Primar, pardon, Presedinte
    Pentru a ajunge presedintele Romaniei, m-am gandit sa le propun romanilor o linie aeriana directa, de la capatul autostrazii suspendate pana in rai, ca sa nu mai fie nevoiti sa ia metroul , la care Pe cuvântul meu de onoare c-o să sap în paralel cu el...şi-i spun metroul ...... STOPescu”. STOP demagogiei

    RăspundețiȘtergere