23 iun. 2010

Boc, catre un ziarist: Dvs ma intrebati ce vreti, eu va raspund ce cred de cuviinta


Premierul Emil Boc a refuzat miercuri sa spuna daca, in opinia sa, presa reprezinta o amenintare publica.
"Dumneavoastra ma intrebati ce vreti, eu va raspund ce cred de cuviinta", a raspuns Emil Boc, intrebat daca presa reprezinta o amenintare publica.

Premierul s-a multumit doar sa citeasca din documentul CSAT prezentat Parlamentului, potrivit caruia campaniile de presa facute "la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului, prin raspandirea de informatii false despre activitatea acestora" constituie una dintre vulnerabilitatile Romaniei.

"Acest document face un inventar al vulnerabilitatilor existente si aici avem un sir de peste 15 vulnerabilitati. V-as mentiona insa ca acest element introdus reflecta o realitate din ultimii ani. Ne place sau nu ne place, este o realitate. Documentul trebuie vazut ca atare, analizat, Parlamentul este cel care va analiza aceste lucruri. Repet, pentru cei care au o urma de indoiala, ii invit sa compare emisiunile de radio si televiziune, atat publice cat si private, din perioada 2001-2004, cu cele din perioada 2009-2010", a continuat premierul.

Emil Boc a spus insa ca, in prezent, presa din Romania este mai libera ca niciodata.

"Presa niciodata nu a fost mai libera in exprimare decat in perioada de fata. Cine nu crede este rugat sa faca o comparatie. Puteti lua emisiunile din radio si televiziune din perioada Guvernului Nastase si sa le comparati cu cele din aceasta perioada", a declarat Emil Boc.

Presa, un pericol la securitatea nationala?

In opinia Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, campaniile de presa facute "la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului, prin raspandirea de informatii false despre activitatea acestora" constituie una dintre vulnerabilitatile Romaniei, motiv pentru care acest aspect a fost inclus in Strategia Nationala de Aparare a Tarii, adoptata marti si trimisa miercuri la Parlament. Sursa: Ziare.com

Un comentariu:

  1. TOATE canalele media sunt ale SISTEMULUI. Sunt de parere ca daca e sansa ca macar unul sa se trezeasca din prezenta intr-o emisiune oriunde ar fi ea, merita mers in gura lupului, Dumnezeu va avea grija de noi. Ce alternativa ar fi pentru a comunica celor care nu sunt treziti? In alta ordine de idei si trepadusii au ceva bloguri de frunte…pentru cei in cautare de...scandaluri sau spiritualitate. Si pana la urma cui ii este adresat articolul? Toti oamenii simpli nadajduiesc ca s-au lepadat de Basescu…si?!?
    De aici voi parafraza ceva....Cum era acea idee-" dati-mi stapanirea banilor unei tari si nu ma intereseaza cine ii sunt conducatorii.." Problema este BNR si tot ce inseamna oameni infiltrati acolo, ceilalti in frunte cu Basescu sunt doar marionetele BNR-ului (prin credite) si culmea in emisiunea de pe Antena3 unde se desconspira complicitarea BNR au tupeul sa spuna ca ei actioneaza dupa cum scrie Biblia (sa castige credibilitate) iar in Forbes un articol despre Isarescu are titlul “Ortodoxul de la Banca Nationala” (tot pentru credibilitate) ptiu blasfemie a ajuns dracul (Isarescu, mason de grad 33, membru in consiliul de conducere al clubului de la roma) …ortodox (Doamne Iarta-ma!).
    Dar sa nu ii judecam ca ne facem pacat, sa nu ii hulim si sa ne aducem aminte ca TOATE pentru pacatele noastre le tragem. Sa trecem la POST, SPOVEDANIE, RUGACIUNE, POCAINTA (taina ortodoxa) si Dumnezeu vazand stradania noastra nadajduiesc ca mai intai le va da in gand sa se schimbe, apoi le va da greutati si stie El mai bine de ce avem nevoie si de ce au ei nevoie pentru a ne fi noua bine pentru MANTUIRE. Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere