22 feb. 2010

Razvan Theodorescu a demisionat din PSD

Razvan Theodorescu, fost senator PSD si ministru al Culturii in Guvernul Nastase, si-a anuntat, luni seara, demisia din PSD.
Theodorescu si-a motivat decizia spunand ca "partidul a intrat in derizoriu", informeaza Antena3. De altfel, Adrian Nastase a confirmat, intr-o emisiune la postul de televiziune citat, demisia colegului sau.

"Fiecare dintre cei care pleaca din partid reprezinta o pierdere. Exista un moment de speranta si de optimism acum", a spus Nastase.

De altfel, Theodorescu afirma, cu doar cateva zile in urma, ca intentioneaza sa demisioneze din partid daca Ion Iliescu nu va mai avea niciun fel de rol in carul partidului.

Razvan Theodorescu, membru al Academiei Romane. A fost ministru al Culturii in Guvernul Adrian Nastase si senator in doua legislaturi, intre 2000 in 2008. Theodorescu a candidat si la alegerile parlamentare din 2008 pentru Senat, insa nu a obtinut un nou mandat.

Demisia sa vine dupa ce in cursul zilei de duminica alti trei social-democrati, Serban Mihailescu, Ioan Munteanu si Culita Tarata, si-au anuntat plecarea din partid.

Mai mult, senatorul Serban Mihailescu a anuntat ca intentioneaza sa faca un nou partid de centru - stanga, impreuna cu Gabriel Oprea.

2 comentarii:

  1. E la sanchi, vrea să candideye la preşedinţia Academiei Române, mandatul lui Ionel haiduc expiră în aprilie. Statutul cere să fii apolitic pentru acest post.

    RăspundețiȘtergere
  2. eh, inca un satelit iliescian iese la pensie.

    RăspundețiȘtergere