24 oct. 2009

Basescu: Nu vreau niciun compromis cu oameni ca Vantu, Patriciu sau Voiculescu

Nu vreau sa fac compromisuri cu oameni ca Vantu, Patriciu sau Voiculescu, a declarat presedinele Traian Basescu, sambata, la Craiova, sustinand ca acestia isi doresc sa conduca vointa politica.

"Acesti oameni isi doresc o tara tacuta, linistita, in care infloresc Vantu, Patriciu si Voiculescu. Eu nu vreau o tara care sa fie tacuta si linistita", a declarat Basescu, adaugand ca stie despre cateva persoane care inca asteapta sa primeasca Posta si alte companii de stat.

"Stiu cativa oameni suparati, Vantu isi asteapta Posta inca de la inceputul mandatului meu, asteapta sa devina proprietarul Postei, altii asteapta sa devina proprietari la Romgaz sau Transgaz, stiu toate aceste lucruri", a declarat Basescu, amintind ca in 2007 a blocat orice privatizare a companiilor de stat pana la evaluarea privatizarilor care s-au facut deja, iar asta i-ar fi suparat pe oamenii de afaceri.

5 comentarii:

  1. eu il cred, desi, in ultimu' moment, au numit un om de'al lu' vintu la posta !
    ei ?

    RăspundețiȘtergere
  2. da afaceristii lui sunt ok, astia pot influenta politicul nu?
    cocos,berceanu, videanu, popoviciu, basecu mircea ... etc

    abia astept sa scapam tara de basescu. E mai rau ca aviara sulfinei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la a nu face compromis cu oamenii mai sus mentionati trebuie sa spunem ca sunt platitori de taxe si aduc plus valoare ceea ce dvs domnule Basescu nu faceti!! Dvs consumati din bani publici!Pana sa inceapa campania v-ati plimbat pe bani publici ca sa va faceti imagine. Acum pe ce bani va plimbati??

    RăspundețiȘtergere
  4. Băsescu este el un compromis pentru societate, deci e absurd ca un compromis să facă compromisuri

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar cu oameni ca Udrea, Videanu, Berceanu si alti gusteri vei face compromisuri nu ?

    RăspundețiȘtergere