24 oct. 2009

Sorin Oprescu: Autostrada suspendata o sa treaca peste casa lui Basescu

Intrebat daca a renuntat la autostrada suspendata, primarul a raspuns: "Nu renunt si am gasit o posibilitate sa treaca exact pe strada Mihaileanu",

3 comentarii:

  1. Vanghelie: Ne-am saturat sa avem un presedinte care trateaza cu lumea interlopa

    "Nu incercati sa castigati alegerile cu japca, nu incercati sa ne speriati. Sa va fie rusine! (...) Domnul ministru Nica a avut curaj sa spuna ca se face turism electoral", a declarat Vanghelie, in timp ce audienta a inceput sa scandeze: "Jos Marinarul!".

    "Nu ne pot santaja si pacali pe toti din aceasta sala", a spus Vanghelie in aplauzele publicului. "In viata e mult mai important sa ai demnitate", a declarat edilul de la sectorul 5.

    "Nu va temeti, pentru ca Justitia nu mai poate fi santajata", a dat asigurari el la seminarul pe teme de campanie. "Ne-am saturat sa avem un presedinte care santajeaza pe toata lumea (...), care trateaza cu lumea interlopa", a mai spus Vanghelie la Poiana Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  2. REALITATEA TV si-a dat mina cu ANTENA3.
    DORMITI BINE DOMNULE C.T.POPESCU,HUREZEANU,URSU
    alaturi de DOMNII GIDEA si CIUTACU?
    Asta e democratia,echidistanta si libertatea presei pe care dumneavoastra ne-o sugerati?
    Vrem respect. Mergeti la vot.Ne-ati prostit o data cu sania si schiurile la votul uninominal,de data asta nu mai mege.Romanii sint inteligenti. Ei sint o mina, noi sintem milioane.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa anonim. Am plecat ca dobitocii la munte, cand trebuia sa mergem la alegeri. Mie, chiar imi pare rau, dar nu mai e cale de intoarcere. Poate ajungem la anticipate. Sa aratam ca poporul vrea sa conduca PDL. BASESCU PRESEDINTE

    RăspundețiȘtergere