19 ian. 2010

Aliodor Manolea, parapsihologul lui Traian Basescu

Expertul în psihoenergetică ar fi fost prezent şi la Cotroceni, şi la dezbaterea cu Geoană, dar şi în seara anunţării victoriei lui Băsescu, în Modrogan.

Flacăra violet perpeleşte politica românească din aceste zile. Scânteia a pornit de la social democraţi, care au justificat pierderea alegerilor prin faptul că portocalii ar fi primit sprijin paranormal. Cine este psihologul de lângă Traian Băsescu despre care liderii PSD spun că l-ar ajuta cu puterile sale?

Aliodor Manolea este cel are în timpul campaniei l-a însoţit pe Traian Băsescu la dezbaterile electorale. Psiholog, specialist în Psihoenergetică, Biosinergetică şi programare neurolingvistică. La cele două intervenţii din campania electorală de la Realitatea TV şi Realitatea FM ale preşedintelui, Aliodor Manole l-a însoţit pe Traian Băsescu şi a stat în timpul emisiei în apropierea preşedintelui. El a fost alături de preşedinte şi la contruntarea finală, cu Mircea Geoană.

Acesta ar fi fost lângă Băsescu şi în seara victoriei, pe treptele din Modrogan.

Întregul scandal a apărut în urmă cu mai bine de o lună de Viorel Hrebenciuc, cel care a acuzat faptul că preşedintele Traian Băsescu ar fi câştigat şi cu ajutorul Forţei Violete, adică al forţelor ezoterice. Liderul PSD Mircea Geoană a declarat săptămâna trecută că Băsescu a folosit aşa ceva în campanie, o persoană pe care a văzut-o şi la Cotroceni, ulterior.

Soţia acestuia, Doina Elena Manolea, este şi ea bioenergoterapeut. Cei doi au scris împreună sau separat, potrivit site-ului terapiicomplementare.net, mai multe cărţi împreună: "Energetica subtilă a fiinţei umane", "Manual de radiestezie", "Paradiagnoza - Manual pentru diagnosticarea energetica folosind radiestezia", "Percepţii extrasenzoriale - Manual pentru dobândirea şi dezvoltarea simţurilor subtile", "Influenţa distală, teoria şi practica vindecării de la distanţă", "Aura energetică, manual pentru detectarea şi decodificarea aurei energetice a fiinţei umane".
Realitatea.net

“Flacara violeta” se aprinde: Parapsihologul Aliodor Manolea i-a "supt" energia lui Geoana in confruntarea cu Basescu

Subiectul “ Flacara violeta” este departe de a se stinge, ba dimpotriva se aprinde si mai tare, dupa ce Mihaela Geoana a declarat inca o data ca povestea atacului energetic impotriva sotului sau a fost unul real, iar jurnalistii de la Realitatea TV l-au identificat in persoana “atacatorului”pe Aliodor Manolea, de profesie psiholog, specialist în psihoenergetică, biosinergetică şi programare neurolingvistică.


Dupa ce au verificat mai multe inregistrari din perioada campaniei prezidentiale, jurnalistii de la Realitatea au constatat ca un anume Aliodor Manolea, de profesie parapsiholog s-a aflat in permanenta alaturi de Traian Basescu, inclusiv la contruntarea finală, cu Mircea Geoană. Acesta a fost alături de preşedinte inclusiv in seara victoriei, pe treptele din Modrogan.

Soţia acestuia, Doina Elena Manolea, este şi ea bioenergoterapeut. Cei doi au scris împreună sau separat, potrivit site-ului terapiicomplementare.net, mai multe cărţi : "Energetica subtilă a fiinţei umane", "Manual de radiestezie", "Paradiagnoza - Manual pentru diagnosticarea energetica folosind radiestezia", "Percepţii extrasenzoriale - Manual pentru dobândirea şi dezvoltarea simţurilor subtile", "Influenţa distală, teoria şi practica vindecării de la distanţă", "Aura energetică, manual pentru detectarea şi decodificarea aurei energetice a fiinţei umane".

Primul care a vorbit despre sprijinul neconventional primit de Traian Basescu in castigarea alegerilor prezidentiale a fost Viorel Hrebenciuc, seful de campaie a lui Mircea Geoana, care a incercat sa-i justifice acestuia esecul dand vina pe “ Flacara Violeta”.

La randul sau, liderul PSD Mircea Geoană a declarat sambata că Băsescu s-a folosit in campanie de anumite persoane cu puteri parapsihologice, iar sotia s-a a confirmat intr-un interviu ca Mircea Geoana a fost lovit energetic de parapsihologii adusi de PDL.

De altfel, Mihaela Geoană a declarat luni in Gandul că, deşi reconfirmă declaraţiile deja făcute, nu doreşte să mai amplifice acest subiect si nici sa vorbeasca despre atacatorul sotului sau " Nu vreau să dau amănunte despre acestă persoană Este o capcană şi prefer să nu mai vorbesc despre asta. Tot ceea ce am spus este adevărat, rămân la părerea mea, dar nu vreau să detaliez", a spus sotia liderului PSD

Pe de alta parte generalul Emil Strainu, doctor in amenintari neconventionale a declarat in urma cu o saptamana ca toti candidatii cu sanse importante, inclusive Mircea Geoana au beneficiat de sprijinul anumitor specialisti in stiinte oculte, iar la final au castigat cei mai buni.

Potrivit lui Emil Străinu, există două tipuri de agresiuni energetice. Acestea pot fi conduse fie de un individ care se foloseşte de propria energie mentală, fie cu ajutorul unor aparate care costă câteva mii de euro.

Specialistul a explicat şi în ce constă un atac energetic şi care pot fi reacţiile celui care cade victimă unei astfel de agresiuni: "slăbirea generală a energiei corpului, stări de ameţeală, acufene, adică diverse sunete în urechi, fosfene, adică imagini, halucinaţii, scăderea atenţiei".

Străinu afirmă că toţi preşedinţii ţării noastre au beneficiat de protecţie energetică, cel mai bine apărat fiind chiar Ion Iliescu. Emil Constantinescu ar fi fost preşedintele cel mai puţin apărat energetic, tocmai datorită respingerii sale faţă de mijloacele propuse de specialişti.

Gluma sau nu, povestea cu atacurile energetice au facut din Mircea Geoana un personaj ridicol inclusiv in propriul partid. Ion Iliescu i-a transmis ca nu mai suntem in perioada lui Nostradamus iar Miron Mitrea i-a cerut demisia daca tot este atat de vulnerabil la aceste atacuri. Un lucru este insa sigur, in eventualitatea in care aceste atacuri energetice exista in realitate, ele nu pot fi dovedite si mai mult, nici nu s-a inventat vreo lege care sa le sanctioneze in vreun fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu