10 ian. 2010

Sever Voinescu: PD-L are nevoie de reguli si oameni noi

Secretarul Camerei Deputatilor, Sever Voinescu, a declarat duminica seara ca momentan PD-L are nevoie de reguli noi si de oameni noi deoarece a devenit un partid mare, care are in acest moment un premier si ministri, adica responsabilitati uriase.

"PD-L are nevoie de oameni competenti, iar noi avem o rezerva de cadre, daca imi permiteti expresia, dar mai avem nevoie si de altii. Guvernarea acestei tari este o chestiune extrem de complicata", a precizat democrat liberalul, invitat intr-o emisiune a Antena 3.

Sever Voinescu a comentat si candidatura lui Honorius Prigoana si a spus din nou ca tanarul politician a fost cea mai buna solutie pentru PD-L.

"Silviu Prigoana nu este oligarh si daca spunem nepotism atunci cand un politician isi aduce un fiu sau o fiica pe listele partidului, atunci putem spune: da, este nepotism. Nu este insa nepotism daca pana la urma Honorius Prigoana candideaza, are de infruntat un vot popular si functia pe care o vizeaza este una data prin vot. Daca i-o da partidul sau Prigoana insusi aceasta functie era nepotism", a comentat deputatul.
Citeste toata stirea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu