7 ian. 2010

Cristian Preda o aseamana pe Elena Udrea cu Prigoana jr

Europarlamentarul PD-LCristian Preda sustine ca nu este adeptul unui tip de cariera precum cel imbratisat de Elena Udrea si alte persoane, precum Honorius Prigoana, care apar in ziarele de "senzatie", frecventeaza cercurile mondene, iar apoi vor sa faca politica.

"Va spun foarte deschis. Nu sunt adeptul unui tip de cariera politica precum cel pe care l-a imbratisat doamna Udrea sau cel pe care l-au imbratisat, in alte partide, oameni care apar mai intai in paginile acestor gazete de senzatie, care sunt mai degraba persoane care frecventeaza cercuri mondene si pe urma vor sa faca politica. Nu este optiunea mea de viata, nu am contact cu aceasta lume a cluburilor, a oamenilor bogati", a declarat Preda, miercuri seara, la Realitatea TV.

El a adaugat ca politica nu trebuie facuta de oameni de afaceri, care urmaresc interese private, ci de politicieni, explicand ca el defineste categoria acestora din urma prin "cei care urmaresc interesul public".

Pe de alta parte, Cristian Preda a refuzat sa comenteze daca Elena Udrea este pregatita pentru postul pe care il detine, spunand ca se intreaba daca este benefica apropierea dezvoltarii de turism.

Un comentariu:

  1. Cristian Preda este bugetar.
    Inteleg ca in opinia dansului doar bugetarii au voie sa faca politica.
    Si tot conform propunerii sale sa voteze copii de la 16 ani
    Ma doare capul pe cine platim de la buget!!!

    RăspundețiȘtergere