11 ian. 2010

Videanu spune ca ar putea avea o discutie cu PNL despre guvernare

Videanu a fost intrebat, intr-o emisiune a Realitatea TV, despre intentia vicepresedintelui PNL Relu Fenechiu de a le scrie premierului Emil Boc si presedintelui Traian Basescu pe tema unei eventuale oferte concrete de intrare la guvernare a liberalilor.

"Oferta noastra a fost foarte sincera, chiar ne-am dorit o guvernare de dreapta. Avem toata disponibilitatea de a discuta in continuare pentru gasirea unei formule", a raspuns Adriean Videanu, amintind de discutiile purtate de delegatiile PD-L si PNL inainte de formarea Cabinetului Boc, cand democrat-liberalii au spus ca prima lor optiune este un Guvern de dreapta cu liberalii.

Intrebat daca PD-L va merge din nou cu o propunere catre PNL, Videanu a raspuns negativ.

"Noi ne ocupam de actul de guvernare in momentul de fata. Daca PNL isi revizuieste punctul de vedere intr-o forma sau alta, putem discuta", a spus Videanu.

Prim-vicepresedintele PD-L a mai spus ca se astepta la o alta reactie din partea liderului liberal Crin Antonescu la anuntatul demers al lui Relu Fenechiu. "Eu ma asteptam din partea dlui presedinte Antonescu sa trateze mult mai serios acest subiect decat acest stil pamfletar. Exista o anumita stare de spirit in PNL", a spus Videanu.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat duminica, referindu-se la intentia liberalului Relu Fenechiu de a le scrie premierului si presedintelui in legatura cu o posibila oferta la guvernare, ca "probabil" incearca sa convinga si alti membri PNL ca nu e vina partidului ca nu se afla la guvernare.
Sursa: NewsIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu