15 ian. 2010

Duelul Prigoana-Stroe, dirijat de la Cotroceni ?!

Spun niste liberali mai informati, care il cunosc pe Radu Stroe de la inceputurile carierei sale politice, ca motivul pentru care acesta evita confruntarile directe cu Honorius Prigoana are legatura cu faptul ca liberalul stie ca Traian Basescu stie ceva.

Povestea se pare ca nu are legatura cu biletelul inmanat de presedinte lui Stroe in momentul depunerii juramantului pentru functia de secretar general al guvernului (Cabinetul Tariceanu 2), unde a fost vorba despre niste banuieli de scurgere de informatii din CSAT, ramase in coada de peste.

Ci de legaturile pe care Stroe le-ar avea cu oameni din lumea interlopa din Maramures, unde dupa cum se stie, exista doua activitati aducatoare de profit la care organele statului n-au inca leac: taierea padurilor si traficul de masini de lux.

Acuma, noi nu stim prin ce maniera reuseste Traian Basescu sa influenteze lucrurile, si nici nu ne intereseaza. Fiind o rubrica de barfe, materialul nu trebuie semnat si nici verificat din mai multe surse. E destula una: PNL.
sursa:Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu