13 ian. 2010

Mitrea: Daca Geoana pierde sefia PSD, nu va primi nicio functie in partid

"Mircea Geoana va ramane seful Senatului. Nu trebuie sa aiba alta functie", a declarat Miron Mitrea, miercuri, la Realitatea FM.

Senatorul PSD a tinut sa precizeze ca il va sustine pe Cristian Diaconescu, in cazul in care acesta va candida, afirmand ca are sprijinul mai multor organizatii cum ar fi cele de la Botosani, Bihor, Satu Mare, Covasna.

"La ora actuala am luat decizia sa il sprijin pe Cristian Diaconescu in cazul in care va candida. Daca nu candideaza, candidez eu", a spus Mitrea.

Intrebat de acuzatiile aduse de mai multi social democrati potrivit carora ar fi un apropiat al presedintelui Traian Basescu, Mitrea a spus ca acestea sunt inventii ale lui Viorel Hrebenciuc.

"Daca Traian Basescu ar intra in PSD, probabil ca nu as avea nimic impotriva. Era o gluma. E o smecherie de-a lui Hrebenciuc. Sunt plictisit de ea", a declarat Miron Mitrea.

Senatorul social democrat a mai spus ca, daca Mircea Geoana va pierde alegerile pentru sefia partidului, PSD nu isi va schimba pozitia fata de PD-L.

"PSD ca partid de opozitie nu isi poate schimba pozitia fata de partidul de guvernare, indiferent de cum il cheama pe liderul partidului", a precizat Mitrea.

In ceea ce priveste relatiile actuale de colaborare dintre PSD si PNL, Mitrea a spus ca acestea sunt relatii de conjunctura politica.

"Aceste tipuri de relatii sunt relatii de conjunctura politica. La ora actuala functioneaza intr-o singura directie, de la noi spre PNL. Sper ca in viitor sa functioneze si invers", a mai declarat Miron Mitrea.

In schimb Mircea Geoana a refuzat sa comenteze declaratiile deputatului PSD.

"Nu comentez postari pe blog", a fost raspunsul liderului social democrat.
Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu