20 mai 2010

SOCANT?! Emil Constantinescu: Traian Basescu este ofiter acoperit

Emil Constantinescu, fostul presedinte al Romaniei, a venit, miercuri seara, cu o declaratie socanta, aceea ca Traian Basescu este ofiter activ al serviciilor secrete. Faptul ca Emil Cosntantinescu il acuza ca a colaborat cu fosta Securitate nu este o noutate, insa acesta sustine ca presedintele lucreaza si in prezent sub acoperire.

"Presedintele Traian Basescu nu-i liber, e un sclav al celor care i-au dat bani si sprijin. Si a treia, ajung unde ati incercat sa ma duceti, aici toata lumea se asteapta pentru ca de cel putin 6 ani sustin acest lucru, este responsabilitatea intelectualilor. Daca multi oameni pot spune noi n-am stiut, ei au stiut, cand au indemnat prin fanatismul lor, pentru ca n-a fost vorba numai de o cumparare, au creat - de aceea multi au vorbit de extrema-dreapta - au creat figuri fanatice. (...)

Ei stiau ca presedintele Traian Basescu a fost un fost colaborator al Securitatii, ei stiau ca este un vechi comunist, ei stiau ca este cel putin in ordinea dosarelor trecute si finalizate de Procuratura, este cel mai corupt om din Romania. Ei stiau cum a mintit, pentru ca-i cunosteau mesajele si in mod normal ar fi trebuit sa se desprinda de toata badarania mesajului si manelizarea vietii politice pe care un astfel de lider o induce", a declarat Constantinescu, la Antena 2.

Constatinescu sustine ca exista dovezi ale colaborarii cu Securitatea si ca dovezile au fost publicate de CNSAS.

"Dar nu discutam de faptul ca a fost ales un presedinte care... toata viata a fost in Securitate, informator, colaborator, cu acte si cu documente. (...) Actele ca a fost informator si colaborator exista si au fost publicate de CNSAS", a precizat el.

Fostul sef de stat considera ca lipsa dovezilor despre colaborarea lui Basescu se datoreaza faptului ca el ar mai fi inca ofiter acoperit activ, caci "din aceste structuri nu iesi".

"Asta-i problema. In societatea romaneasca exista persoane care ataca cu violenta comunismul, care ataca cu violenta Securitatea si care fac acest lucru pentru ca ei au ramas activi. Pentru ca nu iesi. Din aceste structuri nu iesi. Problema nu e cu cei care nu au iesit. Pentru mine Traian Basescu e un subiect negru, intunecat, dar incheiat, al istoriei Romaniei", a continuat acesta.

Din punctul sau de vedere, un semn extrem de elocvent ca presedintele Basescu a avut legatura cu Securitatea este chiar discursul sau.

"Este bine de investigat legatura lui Sever Voinescu si a camarilei lui Basescu cu zona agentilor acoperiti. Discursurile au accente naziste", a completat Emil Constantinescu. Sursa: Ziare.com

Un comentariu:

  1. cat de acri pot fi strugurii acum pt unii!!....tzapul milica este un frustrat invins de toti, care se mai si pupa in cur cu hoitul de ilici, dupa ce ilici l-a batjocorit pe tot timpul mandatului lui ratat...

    daca base e acum agent secret, atunci milica e un idiot ascuns...dar asta nu prea e secret...stim cu totii cum a fost invins de "servicii" acest lash "intelectual"

    RăspundețiȘtergere