28 mai 2010

Traian Basescu, al treilea intr-un top al celor mai credibili oameni politici straini

Presedintele Traian Basescu se claseaza doar pe locul trei intr-un clasament al oamenilor politici internationali in care au incredere locuitorii Republicii Moldova,conform unui sondaj realizat de Institutul pentru Politici Publice din Chisinau.

Astfel, doar 44,7% dintre moldoveni l-au creditat cu incredere pe presedintele Romaniei, inaintea liderului administratiei americane Barack Obama, in care si-au exprimat increderea doar 43,3% dintre participantii la sondaj.

Lider al clasamentului este actualul premier rus Vladimir Putin. Circa 69,9% din
persoanele intervievate il considera cel mai credibil politician la nivel mondial, el fiind urmat la o diferenta foarte mica de presedintele rus Dmitri Medvedev, cu 67,4%.

Sondajul a fost realizat intre 24 aprilie si 14 mai pe un esantion de 1115 de persoane din 75 de localitati din Republica Moldova, cu o marja de eroare de plus minus 3%. 
Sursa: AGERPRES

2 comentarii:

  1. ULTIMA ORĂ: „AŢI VÂNDUT BOMBE, AVIOANE DE LUPTĂ ŞI URANIU CĂTRE FARC! SUNTEŢI COMPLICE CU URMĂRITUL INTERNAŢIONAL MOGHILEVICI!
    SUA NU ADMITE UN AL DOILEA CEAUŞESCU ÎN ROMÂNIA!” - şeful CIA, către şeful statului român
    DECLARAŢIA DATĂ F.B.I. DE CĂTRE VASILESCU, CONTRABANDA CU URANIU ÎN COLUMBIA, VIZITA LUI PANETTA LA COTROCENI = SCAUNUL ELECTRIC ÎN SUA SAU 30 DE ANI DE ÎNCHISOARE ÎN ROMÂNIA. PENTRU BĂSESCU!
    Declaraţia lui Valentin Vasilescu, fostul comandant al aeroportului militar Otopeni, fost deputat de Bucureşti, acum consultant de specialitate al Exploziv-News, dată recent într-o bază aeriană secretă de la periferia New York-ului, în faţa unor ofiţeri de rang înalt ai FBI, împreună cu declaraţia pe care CIA i-a luat-o, în arest, asociatului lui Semion Mogilevich (cel cu ajutorul căruia Traian Băsescu a trimis în Columbia, către gruparea teroristă FARC, atât rachete sol-aer IGLA-S24, fabricate in România, cât şi o cantitate impresionantă de „bombă murdară”, cum este numit pe piaţa neagră, uraniul) este adevăratul motiv al vizitei-fulger, la Cotroceni, al şefului CIA, L. Panetta. Informaţia a fost confirmată şi ne-a parvenit din trei surse: 1. de la generalul US Army, Michael Hayden, pentru corespondentul nostru la Washington – Robert Horvath, reporter al Agenţiei Nippon Press, 2. de la Brian Lutz, ataşat al U.S. Secret Service (Ambasada Statelor Unite la Bucureşti), pentru Exploziv-News, 3. de către însuşi Panetta lui Colin Brayton, jurnalist la The Morning News, SUA, de asemenea corespondent special al Exploziv-News. Pe de altă parte, şi arestarea recentă a generalului israelian de origine română, Shimon Nahor (un alt important pion al lui Băsescu în traficul cu armament către terorişti), care a dat declaraţii complete referitoare la implicarea preşedintelui României în Reţeaua Morţii a lui Bout, a aprins spiritele la Washington DC, şeful CIA spunându-i, la întâlnirea de ieri de la Cotroceni, lui Traian Băsescu (sursa: un oficial SIE prezent la întâlnire): „SUA nu admite un al doilea Ceauşescu în România!”. El a lăsat să se înţeleagă că Băsescu face obiectul unor ample investigaţii în Statele Unite, dar şi Rusia, şi că pentru infracţiunile de sprijinire a grupărilor teroriste ale lumii prin furnizarea de armament, pedeapsa este scaunul electric. Vom continua, cu publicarea in exclusivitate a interviului luat de catre jurnalistul Roberth Horvath lui Victor Bout, pentru Exploziv-News, in inchisoarea federala din Thailanda, cu declaratiile complete ale lui Valentin Vasilescu, precum si cu ancheta lui Colin Brayton referitoare la implicarea directa a lui Basescu in contrabanda cu uraniu de provenienta ruseasca catre gruparea terorista FARC din Columbia, ancheta pe care jurnalistul de la The Morning News ne-a pus-o la dispozitie.
    28 mai 2010.Sursa:exploziv-news.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!...
    Pentru că: salariile cresc scăzând, pensiile se măresc prin reducere, medicamentele sunt gratuite dar le cumpărăm, apa caldă curge rece iar apa potabilă nu e bună de băut, trăim în frig plătind tot mai multă căldură, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: asistenţa medicală e gratuită, dar o plătim, salariile bugetarilor au crescut cu 5% prin reducerea cu 25%, au fost create 200.000 locuri de muncă şi ca urmare numărul şomerilor a crescut cu 300.000, e garantată libertatea de exprimare datorită efortului serviciilor speciale de a ne asculta telefonul, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: libertatea presei este sfântă, de aceea ajung în stare de faliment tot mai multe ziare antiguvernamentale, s-a redus cu 20% numărul taxelor şi impozitelor, dar plătim cu 60% mai multe taxe şi impozite, s-au desfiinţat peste 100 agenţii guvernamentale prin creşterea numărului angajaţilor acestora cu 80% iar cabinetul premierului a fost micşorat prin angajarea în plus a câtorva zeci de consilieri personali, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: este respectată Constituţia de către guvernanţi prin încălcarea fiecărui paragraf al ei, sub îndrumarea atentă a primului-ministru care este doctor în drept constituţional, avem un DNA care se luptă cu corupţii dar nu cu cei de la PDL, deci n-avem corupţi dar am devenit ţara cu cel mai mare grad de corupţie din Europa, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: speranţa de viaţă este tot mai mare prin creşterea fără precedent a mortalităţii, şcoala este gratuită pentru toţi copiii, plătindu-se taxe şcolare tot mai mari, s-au infiinţat mii de grădiniţe datorită reducerii drastice a numărului celor existente, turismul a cunoscut o creştere nemaiîntâlnită ca urmare a scăderii numărului turiştilor cu peste 50 % faţă de anul precedent, s-au luat măsuri hotărâte de întărire a economiei prin desfiinţarea a câte 20.000 de intreprinderi lunar, avem o armată puternică cu o dotare zero, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: agricultura noastră hrăneşte 80 de milioane de oameni, ca urmare peste 80% din pâinea zilnică a românului este adusă din alte ţări, petrolul produs de noi este cel mai ieftin din lume, de aceea plătim cele mai mari facturi din Europa, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Şi PENTRU CĂ BĂSESCU ERA BEAT CÂND NE PROMITEA LAPTE ŞI MIERE CA SĂ ÎL VOTĂM, ÎNSEAMNĂ CĂ ŞI ION, ŞI GHEORGHE, ŞI EU, ŞI TU, NOI TOŢI ERAM LA FEL DE BEŢI CA EL CÂND L-AM VOTAT. În consecinţă, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane, şi, acum că v-aţi trezit, goniţi beţivul! (Ups! Coldea, Boc, arestaţi-mă, tocmai am încălcat siguranţa naţională, pardon, securitatea personală a preşedintelui, prin instigare! DA, tovarăşi, sunt un element subversiv şi instigator. Tocmai de aceea: RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!!!)...

    http://www.youtube.com/watch?v=5OkeOPEuNkM&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere