20 mai 2010

Victor Ciorbea: Sa va fie rusine ca ne bagati pe toti in aceeasi oala!

Fostul premier Victor Ciorbea a avut o iesire nervoasa joi, intr-o emisiune de televiziune in direct, cand i-a reprosat jurnalistului Dan Cristian Turturica faptul ca ii amesteca pe toti politicienii "in aceeasi oala".
Invitat la Realitatea TV, Victor Ciorbea a fost vizibil afectat de declaratiile redactorului-sef al cotidianului "Romania Libera", caruia i-a spus in fata: "Sa va fie rusine!".

Fostul premier a explicat ca nu se poate compara ce fac actualii guvernanti cu modul in care a administrat el Guvernul intre anii 1996-1998.

"Dupa primul val de jaf national, cand s-au creat miliardarii de carton, am venit si am acoperit gaurile facute de ei", a spus Ciorbea.

Printre realizarile mandatului sau, acesta a enumerat cresterea alocatiilor de stat de cinci ori, crearea indemnizatiei pentru mame, adoptarea statutului cadrelor didactice si a statutului magistratilor.

"Nu sunt securist, nu fac parte din categoria mafiotilor, a hotilor la drumul mare, si acestia sunt singurii care au dreptul de decizie acum. Cu mine nu ati avut coruptie! Sa va fie rusine ca ne bagati pe toti in aceeasi oala", i-a mai reprosat pe un ton ridicat Ciorbea jurnalistului Dan Cristian Turturica. 
ziare.com

2 comentarii:

  1. Handicapatul ăsta de Ciorbea n-o fi furat, dar a avut în guvern pe Pantiş (jaful privatizării Romtelecom) şi pe radu Sârbu (FPS).

    Iar acum prestează pentru aceiaşi pe care îi loveşte din vorbe, fără a-i nominaliza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Victor Ciorbea merita increderea poporului roman.

    Ziarul Romania libera a devenit unul din oficioasele mitocanului (citat din Octavian paler)

    RăspundețiȘtergere