17 mai 2010

Antonescu vrea să scoată ţara din criza tăind benzina şi telefoanele bugetarilor

“Nu avem niciun fel de propuneri de măsuri care să stimuleze economia, avem doar propunerea aberantă de a scădea salariile şi pensiile şi până la măsura aberantă de a scădea indemnizaţiile mamelor şi foştilor veterani de război”, aşa a comentat luni preşedintele PNL, Crin Antonescu, propunerile lansate de Putere de reducere cu 25% a salariilor, cu 15% a pensiilor şi de eliminare a unor dintre subvenţii, convenite cu FMI.

PNL are propriile sale propuneri pentru scoaterea ţării din criză: „Între aceste măsuri şi soluţia pe care PSD o propune – desfiinţarea cotei unice şi o creştere a taxelor şi impozitelor – PNL spune nu reduceri de pensii şi salarii, ci reduceri cheltuieli bugetare – studii de fezabilitate, reducere cu 20% la combustibili, protocoli, reduceri în zona în care afectată ar fi afectată clientela politică”, a spus Antonescu.
Preşedintele PNL a mai declarat luni, în replică la criticile pe care i le-a adus Ion Iliescu privind apărarea cotei unice, că politica de fiscalitate redusă reprezintă o constantă de identitate a liberalilor, iar distanţa dintre PNL şi Traian Băsescu nu se referă la acest aspect. continuare si video .....

Ce spuneți dragi cititori... avem oameni sa scoatem țara din criza??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu