13 mai 2010

Voiculescu: "Exit Basescu!"

Senatorul Dan Voiculescu ii transmite, joi, lui Traian Basescu, prin intermediul unei scrisori, ca a pierdut totul si ii cere acestuia demisia.

"Si nu doar pentru ca masurile anti-sociale pe care le-ati anuntat joi, 6 mai 2010, sunt ilegale, inaplicabile si nocive pentru economia romaneasca. In ciuda acestei evidente, ati fi avut, in continuare, un minim de sustinere.

Insa, confruntat cu revolta intregii societati romanesti, ati intrat in panica. Ati incercat sa aruncati responsabilitatea masurilor antisociale pe seama sindicatelor si nu v-a mers. Stiu bine ca veti continua cu partidele de Opozitie, cu mogulii si cu mass-media. Numai ca toti am mai auzit acest refren si nimeni nu va mai crede. Ati pierdut definitiv controlul", ii scrie Voiculescu lui Basescu.

Senatorul sustine ca poporul, candva marele sau aliat, il uraste pe Traian Basescu.

"Va vine sa credeti?! Priviti pe fereastra Palatului Cotroceni si veti intelege.
Dar, daca va ganditi ca ati blocat economia, ati dezbinat societatea romaneasca, ati umilit justitia, ati compromis democratia si ati ucis increderea romanilor in ziua de maine, era de asteptat sa nu va iubeasca.

Timp de 6 ani, ati semanat frica si ura. Acum este vremea recoltei, culegeti ce ati semanat", sustine Voiculescu, care ii cere demisia presedintelui Basescu, fiindca "se ascunde de carjele si furia pensionarilor in cotloanele Palatului Cotroceni", ceea ce inseamna ca "si-a epuizat, de facto, mandatul".

"Exit Basescu!", isi incheie Dan Voiculescu scrisoarea.

Sursa: Ziare.com

2 comentarii:

  1. felix motanul se zborseste la gardul stapinirii acum cand foarte putin se poate fura din opozitie...mai degraba am da un flach the toilet pt tembeliziunile lui de caca...

    te astept la mine pe blog unde discutam cum Russia intentioneaza sa creeze noi baze militare pe teritoriul noii gubernii Ukraina in apropierea granitei cu Romania!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Infractorul securist Dan Felix Motanul Voiculescu trebuie sa ajunga la puscarie nu trebuie sa ceara demisia presedintelui Romaniei sa-i fie rusine HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!

    RăspundețiȘtergere