23 feb. 2010

ANI cere revocarea lui Dinescu din CNSAS

Agentia Nationala de Integritate a cerut marti revocarea din functie a lui Mircea Dinescu, membru al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, decizia privind incompatibilitatea sa fiind definitiva.

Mircea Dinescu nu a contestat actul ANI in instanta in timp util, potrivit ANI, prin urmare actul de constatare a starii sale de incompatibilitate, emis de catre Agentia Nationala de Integritate la data de 03.02.2010, a ramas definitiv.

Actul de constatare va fi trimis celor doua Camere ale Parlamentului pentru aplicarea prevederilor legale, respectiv revocarea din functia de demnitate publica a lui Mircea Dinescu.

Curtea de Apel Bucuresti a comunicat la data de 22 februarie 2010 faptul ca domnul MIRCEA DINESCU nu a contestat in termenul legal, la instanta competenta de Contencios Administrativ si Fiscal, actul prin care Agentia Nationala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate a domnului MIRCEA DINESCU.

Conform prevederilor legale, "fapta persoanei cu privire la care s-a constatat starea de incompatibilitate constituie temei pentru eliberarea din functie", se arata in comunicatul ANI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu